2000-tih kada sam dosta putovao sa starim Srpskim pasosom u Evropi su me svuda maksimalno martretirali, a u Americi sam bio gospodin Evropljanin (da ne kazem belac ) To sigurno...
Danas sam prvi put vozio po autobanu i regionalnim putevima u DE
Vozio sam Skodu rapid, hatch 1.0 81kw.
Ide fino auto, malo ima dizelaski zvuk kad se daje gas, al' valjda tako rade sad turbo benzinci
Okrenuli smo nekih 200 km.
Voze svi dosta kulturno, uglavnom tecno.
Prilikom "registracije" biraš da li želiš platiti sve od jednom ili ćeš plaćati mesečno. Ako platiš ceo iznos odmah, onda dobiješ popust na porez i ušteda je u mom slučaju bila 50ak evra na godišnjem nivou. Ako želiš tipa mesečno da plaćaš osiguranje i porez, onda ti se mesečno skida "rata" osiguranja i poreza zajedno ali ti to plaćaš direktno osiguranju a oni dalje novac proslede državi.
AKo uzmeš godišnje plaćanje osiguranja, i u međuvremenu promeniš auto, imaš pravo na "povrat"/"doplatu" poreza i osiguranja u zavisnosti koji ti je idući auto.
Prilikom prve registracije, saobraćajna, tablice i ostalo ti dođe oko 200 evra, to se plaća u osiguranju u njihovom mestu za registraciju "Zullasungstelle".
Od ostalih troškova vezanih za auto, na pamet mi pada samo parking karta, koliko sam shvatio svuda u Austriji se kupuje godišnja ili dvogodišnja parking karda, plaća se ceo iznos odmah. Na to sve, treba kupiti i vinjetu (oko 90 evra).
Tehnički je odvojena priča od registracije, recimo, moj auto je imao važeći tehnički i ja ću ga raditi tek kada mi ovaj istekne, taj trošak je ranga 50ak evra (mada može i za manje). ako je nov auto u pitanju onda se prvi tehnički radi nakon 3 godine, drugi nakon 2 a posle svake godine.
Park karta iliti Parkpickerl ti je potreban samo ako živiš u delu grada koji je parkzona.Da bi je dobio auto mora biti prijavljen na tvoje ime i mozes je dobiti samo za onu zonu gde ti je prijavljeno prebivalište.
Napiši podatke o autu pa ćemo ti lakše objasniti sve što te zanima