Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Grčka

Post od Ogi »

Au koliko ti je dosadno, pa Texonja nije na forumu od 2012 ili ranije. Grcka je zakon.

@Superb Ne znam da je bila prica na tu temu ali mnooogo volim I makedonski NAROD dok DRZAVU ne volim. Imam rodjake dole, tamo sam jednom godisnje najmanje, baba mi je poreklom Iz MK.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Nije mi dosadno ni malo :) nego je to medju prvim sećanjima na forum. Čitam kako čovek kmeči zbog koka-kole od 3 eura, pitam se gde sam to upao :)
Tako sam i našao post za minut, samo ukucaš "Koka kole" i autora, eto rezultata.

U svakom slučaju, možemo očekivati da za par godina hvališ ono što sad pljuješ, jer ti "pljuni pa poliži" nije strana varijanta.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

:think:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Superb III
Reactions:
Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15

Post od Superb III »

Vladapetr napisao: 21 Dec 2018, 16:54 Nije mi dosadno ni malo :) nego je to medju prvim sećanjima na forum. Čitam kako čovek kmeči zbog koka-kole od 3 eura, pitam se gde sam to upao :)
Tako sam i našao post za minut, samo ukucaš "Koka kole" i autora, eto rezultata.

U svakom slučaju, možemo očekivati da za par godina hvališ ono što sad pljuješ, jer ti "pljuni pa poliži" nije strana varijanta.
:loool: :loool: :loool:
fubaler
Banned
Reactions:
Pridružio se: 10 Okt 2017, 20:38

Re: Grčka 2012

Post od fubaler »

Vladapetr napisao:Samo ću ovo ostaviti ovde :)
Ogi napisao: 09 Sep 2012, 21:49
Texonja napisao:@Ogi, uopste nema veze sa "stalezom", niti sam ja miljama ispred tebe kao sto mislis niti to ima bilo kakve veze sa cenama
Kako nema prijatelju ? 1000 dinara nominalno ima uvek istu vrednost ali realno, ona razlicito znaci onom ko ima platu 200-300 evra, srednjoj klasi da je tako nazovemo i onima koji pripadaju visoj klasi (gogovorim finansijski). Nekome je ta crvena pravo malo bogatstvo. Kapiras, ako je tebi 3 evra (350 dinara!) za koka kolu sasvim ok ili za 4 evra za toceno pivo (470 dinara !!!), to znaci da ti to mozes da priustis, meni je to previse, placam i ja ali mi je previse.

Evo na primer, kada smo bili u Neos Marmarasu, seli smo u kafic gde nikakav sladoled koji se sastoji iz 3 kugle (od kojih je jedna zaledjena voda) kosta 7,5 evra !!! 885 dinara !!!!!!!! :trljamoci: :glavomuzid: :twisted: :besan: Da je ova cena u Budimpesti ili Becu, Veneciji, Rimu, rekao bih da je ok ali u sugavom NM gde letuju Srbi, Bugari i Rumuni, to je kriminalno po mom misljenju !

Naravno da se u turistickom mestu ocekuju vise cene, po meni na ovoj obali cene bi trebalo da budu barem 30% nize, da limenka koka kole kosta recimo 2, maksimum 2,2 evra. Ali Grci su teska seljanija, sirovine, zato su i tu gde jesu, o ceni goriva da ne pricam. Zar nije logicnije da spuste cene i da time privuku vise musterija ? Mozda bih ja u tom slucaju pio 2 koka kole umesto jedne pa bi tako i vise zaradili. Ma maniri su im nikakvi, maksimalno seljacki.

Inace, ono zbog cega mi se Grcka generalno ne svidja je sto ni jednom za poslednje 3 godine letovanja nisam uzivao u nekoj hrani - jer je nema (za moj ukus). Brate nasa hrana je zakon bre !! Uzasno im je losa usluga kada je u pitanju hrana, ponuda je losa, meso je shitina a ne umeju ni da ti lepo aranziraju tanjir... sladoled je los...

Inace, danas smo bili na Lagomandri. Prelepa plaza sa predivnim, cistim morem medjutim kriminalno prljava u pozadinskom delu, vidi se da to niko nije ocistio nijednom ove godine. Cega sve tu nema da vam ne pricam. Rado bih sledece godine boravio u Lagomandra Beach hotelu ali ima i MAGDA HOUSE odmah pored koja izgleda kao iz bajke.

Verovatno cu ovih dana sesti u kola da obidjem malo poluostrvo i napravim neke fotografije.

U Nikitiju je ubedljivo najvise Bugara. Voze odlicne automobile mogu da vam kazem, iznenadjen sam. Mada, kada sam pricao sa komsijom Bugarinom, on mi rece da su plate manje nego u Srbiji !? Zakljucili smo da su u najboljem slucaju iste!
Ahaha, koji si ti car, umirem, al ga pronadje svaka ti cast.
Kad procitas Ogijev sadasnji post i taj post od ranije sto si citirao, kao dva razlicita lika da su pisala.
Lepo me zasmeja.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Tad je vozio Hyndai. Nervozan tip bio
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Hyundai je bio odličan, imao čovek kriterijume.

Od kada Seata vozi, čak i Grci su mu dobri :D

TapaT

Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Slika
Superb III
Reactions:
Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15

Post od Superb III »

pedja napisao: 26 Dec 2018, 17:45 Hyundai je bio odličan, imao čovek kriterijume.

Od kada Seata vozi, čak i Grci su mu dobri :D

TapaT
:kezo: :kezo: :kezo: :kezo:
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Samo za "profesora" I Superba, duks koji cu sa ponosom da nosim :

Slika
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Joj brate. Prekini više :)
Vidi presvuci auto u belo plavu foliju :)
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

:)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Naravno da ćeš da nosiš, jer si lažnjak. Sutra ćeš nositi dres Italije, a pljuvati po Grčkoj. Postovi iznad su sasvim fin dosije jednog karaktera :)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Nemoj Italije..ovde ni ljudi ne valjaju, pica je sranje, pasta isto. Jedino žemske dobre i kola :)

(ja za dve godine u dresu Italije: vrhunska zemlja, svaki odmor ovde, pizza najbolja sve super lav ju itali 😍)
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

passenger napisao: Jedino žemske dobre
dobre ali ne depiliraju se ispod ruke tako da dzaba im :-)
Odgovori