Cherokee napisao:Floyd upravo to, pene koliko hoces a pivo, moras da zaronis u kriglu da bi krenuo da pijes konkretno.
A sto se tice ljudskih prava, Roma i trazenje azila po EU sa njihove strane - pa sami smo krivi kad smo njima i Albancima davali pasose sakom i kapom.
Evo bas sam juce bio u SUP Novi Sad, kao i ranije najvise njih ima! Dodju odrpani, smrdljivi, garderoba iscepana, i njima pasos treba...
pazi moram malo dalje da krenem, ali prvo sa šiptarima je tito zasrao još krajem II Sv.Rata, kada su srbi koji su pobegli sa kosova, bili onemogućeni da se vrate, a i neki čak proterani, a na njihova ognjišta dovedeni albanci!, od tada još datira problem KOSOVA REPUBLJIK.
a problem ovih manjina jeste taj što nam je država i previše "dobra", pa zato svakavi mungosi mogu da dobiju pasoš, i albanci i cigani,.... čak i kinezi što otvaraju radnje kod nas, otvaraju ih već kao PUNOPRAVNI građani republike srbije, pošto je dovoljno da borave par meseci u srbiji i dobijaju pasoš

to je valjda neki sporazum srbije i kine, da nam uvoze njihove budjave i PROFITABILNE privrednike, dok naša privreda CVETA. a da ti vidiš kineza da nosi njihovu robu.
Kada sam god išao u bg, i sa devojkom odem u ušće, delta city, imam šta i da vidim, UVEK KINEZ SA PUNIM RUKAMA KESA(nike, modiana, ...., ništa niža srednja klasa, nikad).
tako da ima tako očiglednih propusta, da se pitam, da ako bi ovaj forum, skupio dovoljno iole pametnih ljudi, da imamo sve ministre+predsednika, vodili bi je barem 10puta bolje nego bilo ko od ovih korumpiranih.