Rulet
Re: Rulet
Ma da. Cak i da imas neogranicenu kolicinu novca (a da to imas ne bi ni isao na rulet), martingale saseku limitom uloga (ili isplate) i popusio si. Doduse cuo sam da je par ljudi uzelo nesto para na dugorocno, ali najvise su dizali po 5-10e dnevno i tako x2 il' x3 online kazina, pa nije losa para, mada verovatno je faktor srece odigrao ulogu, posto nikad ne znas da l' ce ti se iz prve zaredjati 15 crvenih ili dve, ili je taj online program nesto drugacije programiran.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Floyd napisao:Manite se toga dok je jos vreme...
Nije to ni za bogate a kamoli za obicnu raju.

Inace, znam pouzdano da su mnogi napravili dobe pare na kockarnicama indirektno... Od menjacnica, zalagaonica do preprodavaca automobila koji njuskaju u blizini kazina...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Tačno - kod ruleta je reč o jednako verovatnim ishodima i egzaktno se računa sa verovatnoćama. Kod klađenja je u pitanju ljudski faktor i ishodi nisu jednako verovatni (u protivnom bi se sve utakmice završavale nerešeno). Uvek je jedan od igrača jači. Ali, i klađenje je opasno u smislu da može stvoriti isti tip "kockarske" zavisnosti.Texonja napisao:problem kod ruleta je sto je ta verovatnoca egzaktna, tj takva je kakva je i nema vrdanja. Kod kladjenja kada vidis kvotu @2.00 ne mozes reci da je to egzaktno 50% da ce se odigrati, tj neko ce reci da su sanse 55% , neko da su 45% i nikada se ne moze dokazati ko je u pravu, dok je rulet kao bacanje novcica i tacno se racuna verovatnoca.
To je već domen "sive ekonomije" - a čak i kada se sve radi po zakonu, poslovi kao što su zalagaonice, zelenašenje i sl. su meni u najmanju ruku moralno problematični. Zloupotreba tuđe muke za lako bogaćenje.bane valjevo napisao:Inace, znam pouzdano da su mnogi napravili dobe pare na kockarnicama indirektno... Od menjacnica, zalagaonica do preprodavaca automobila koji njuskaju u blizini kazina...
Ђенерал Јанковић
Online rulet je tek olicenje postenja. 
Ko ga igra, zasluzio je da izgubi.
sent from my HTC Sensation

Ko ga igra, zasluzio je da izgubi.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Kocka (kladionica,rulet,poker) je zlo,secam se pre godinu dana kada sam dosao u BG,svaki dan sam isao sa drugom po kockarnicama.On je za 20 dana izgubio preko 600e sto su mu njegovi dali za mesecni trosak,a da pri tom nijeednom nije izasao ili ne znam vec sta radio.Nazalost,ni ja nisam bio mnogo bolji,i trebalo nam je sigurno mesec I po da zaboravimo na sve to...I od tad,nisam vise nijednom usao u kladionicu,niti cu vise ikad.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Šalu na stranu, ne mora uopšte da ime veze sa velikom/malom sredinom. Relativno česta situacija kad je mlad čovek, a figurativno "pušten s lanca". Svi smo to na neki način prošli. Koliko sam samo para prs'o na poker aparatima početkom 90-ih

Širim haos!
Ja sam prestao da igram kladionicu kad mi je pao tiket ulog 100 dinara 3 utakmice kvota 4.3
Mislim da sam ostavio mozda tokom 10 godinja kockanja oko 200 eura ukupno i jos sam dobro prosao naspram nekih drugara.A za rulet sam shvatio Bogu hvala da nema sanse da dobijem,pa ga nisam ni igrao,dok je drugar pre 2 godine izgubio kiriju za stan na istom dok sam ja popunjavao tiket.Sad igram loto i u plusu sam 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- methane.master