Rulet

Razne teme, pitanja, iskustva
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Rulet

Post od Scuderia »

Ma da. Cak i da imas neogranicenu kolicinu novca (a da to imas ne bi ni isao na rulet), martingale saseku limitom uloga (ili isplate) i popusio si. Doduse cuo sam da je par ljudi uzelo nesto para na dugorocno, ali najvise su dizali po 5-10e dnevno i tako x2 il' x3 online kazina, pa nije losa para, mada verovatno je faktor srece odigrao ulogu, posto nikad ne znas da l' ce ti se iz prve zaredjati 15 crvenih ili dve, ili je taj online program nesto drugacije programiran.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Manite se toga dok je jos vreme...
Nije to ni za bogate a kamoli za obicnu raju.
Poznajem coveka koji je pre 10ak godina za nekih 2 sata izgubio tada novu C klasu w203 i XX hiljada u kesu bas na ruletu.
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Ma glupost. Rece covek da je masina programirana na 2.5% plusa tako da dzaba sve. Karte su ok zabava, ne mora ni da se igra u pare, ali ovo nit je zabava, nit mozes uzeti pare.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ma nije programirana nego postoji zelena nula :)
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Ma dobro, kako god, matematicki nemas sanse.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Floyd napisao:Manite se toga dok je jos vreme...
Nije to ni za bogate a kamoli za obicnu raju.

:plusone:

Inace, znam pouzdano da su mnogi napravili dobe pare na kockarnicama indirektno... Od menjacnica, zalagaonica do preprodavaca automobila koji njuskaju u blizini kazina...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Texonja napisao:problem kod ruleta je sto je ta verovatnoca egzaktna, tj takva je kakva je i nema vrdanja. Kod kladjenja kada vidis kvotu @2.00 ne mozes reci da je to egzaktno 50% da ce se odigrati, tj neko ce reci da su sanse 55% , neko da su 45% i nikada se ne moze dokazati ko je u pravu, dok je rulet kao bacanje novcica i tacno se racuna verovatnoca.
Tačno - kod ruleta je reč o jednako verovatnim ishodima i egzaktno se računa sa verovatnoćama. Kod klađenja je u pitanju ljudski faktor i ishodi nisu jednako verovatni (u protivnom bi se sve utakmice završavale nerešeno). Uvek je jedan od igrača jači. Ali, i klađenje je opasno u smislu da može stvoriti isti tip "kockarske" zavisnosti.
bane valjevo napisao:Inace, znam pouzdano da su mnogi napravili dobe pare na kockarnicama indirektno... Od menjacnica, zalagaonica do preprodavaca automobila koji njuskaju u blizini kazina...
To je već domen "sive ekonomije" - a čak i kada se sve radi po zakonu, poslovi kao što su zalagaonice, zelenašenje i sl. su meni u najmanju ruku moralno problematični. Zloupotreba tuđe muke za lako bogaćenje.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Online rulet je tek olicenje postenja. :kezo:
Ko ga igra, zasluzio je da izgubi.

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Kocka (kladionica,rulet,poker) je zlo,secam se pre godinu dana kada sam dosao u BG,svaki dan sam isao sa drugom po kockarnicama.On je za 20 dana izgubio preko 600e sto su mu njegovi dali za mesecni trosak,a da pri tom nijeednom nije izasao ili ne znam vec sta radio.Nazalost,ni ja nisam bio mnogo bolji,i trebalo nam je sigurno mesec I po da zaboravimo na sve to...I od tad,nisam vise nijednom usao u kladionicu,niti cu vise ikad.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:kezo:

Šalu na stranu, ne mora uopšte da ime veze sa velikom/malom sredinom. Relativno česta situacija kad je mlad čovek, a figurativno "pušten s lanca". Svi smo to na neki način prošli. Koliko sam samo para prs'o na poker aparatima početkom 90-ih :djavo: dok mi jedan od tvoraca tih sprava nije objasnio par stvari. ;) Svako znanje se plaća, zato sad penzionerski tiket, za sitan ulog. :cool!:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ja sam prestao da igram kladionicu kad mi je pao tiket ulog 100 dinara 3 utakmice kvota 4.3 :D Mislim da sam ostavio mozda tokom 10 godinja kockanja oko 200 eura ukupno i jos sam dobro prosao naspram nekih drugara.A za rulet sam shvatio Bogu hvala da nema sanse da dobijem,pa ga nisam ni igrao,dok je drugar pre 2 godine izgubio kiriju za stan na istom dok sam ja popunjavao tiket.Sad igram loto i u plusu sam :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Blago tebi. Od klađenja sam i video neke pare, ali od lotoa :nonono:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Pa nemoj ko penzosi da igras na rodjendane najmilijih :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Jok brate, generator pseudoslučajnih brojeva. ;)
Širim haos!
Odgovori