Sasvim moguce ali cesto ne treba zaboraviti ni istorijske cinjenice.ne znaju gde je Srbija uglavnom.
Mada ste odnose izmedju naroda sveli na odnos prodavca sladoleda na rivijeri i turiste.
Sasvim moguce ali cesto ne treba zaboraviti ni istorijske cinjenice.ne znaju gde je Srbija uglavnom.
Preporučujem ti udžbenik istorija za 8. razred osnivne škole gde detaljno objašnjavaju rusku pomoć još od karađorđa , koja je ista kao i pomoć danas i kao pomoć prilikom zadnjeg bombardovanja srbije tj nikakva tj deklarativna...Darko napisao:
Sasvim moguce ali cesto ne treba zaboraviti ni istorijske cinjenice.
Bravo za komentar.pedja napisao: 02 Jan 2019, 10:47 @gazza
Nisi dobro razumeo moju nameru, ali svakako možeš da napišeš da se ne slažeš, nema ljutnje.
Samo bih dodao da me more nešto ne zanima, kako grčko, tako i ostala, pišam gde hoću (na za to predviđenim mestima), i retko jedem fast food. Takođe, ne je*be mi se za istoriju, to si malo pogrešno pročitao u zanosu.
Imaš pravo da napišeš i da misliš da pišem gluposti, ali ne da mi govoriš šta da pišem i šta ću da radim, pogotovo dok tebe lično ne spominjem. To što se tamo kućiš, šta god da radiš, pa čak i da si Cipras lično, ne daje ti to pravo.
Da ne bih sada naširoko obrazlagao to koliko poznajem Grčku i Grke, te turizam na relaciji Grčka-Srbija i turizam (ne samo letnji) uopšte, zaustavio bih se ovde.
Praznici su, ne jedi se.
TapaT
Imao sam priliku da putujem po Rusiji od Novosibirsk,(Sibir),Magnetogorsk(grad na granici izmedju Azije i Evrope),i evropski deo kao Moskva,S. Petersburg i sl... Imao sam priliku i da upoznajem ljude tamo. Ne secam se da je iko znao gde je Srbija/Makedonija/Hrvatska. To sto "mi" smatramo da su nam braca oni nas ne smatraju ni za dalji rodjaci,al da ne rusim snesko i da ostavim da ljudi veruju u pravoslavno bratsvo Rusije. To je cinjenica na "teren". A politika je nesto sasvim drugo i ne bi pisao o njoj sad.pedjaks napisao: 02 Jan 2019, 11:20Preporučujem ti udžbenik istorija za 8. razred osnivne škole gde detaljno objašnjavaju rusku pomoć još od karađorđa , koja je ista kao i pomoć danas i kao pomoć prilikom zadnjeg bombardovanja srbije tj nikakva tj deklarativna...Darko napisao:
Sasvim moguce ali cesto ne treba zaboraviti ni istorijske cinjenice.
Ovo je sasvim normalno, mali narodi uvek se zanose da imaju nekog velikog prijatelja, veliki ne. Da vidis kako pojedinim Bosankama padaju gace kad im Turci dodju u goste. Da se ne lazemo, dosta ljudi u Srbiji ne zna svoju zemlju, a ocekujemo od Rusa da znaju za nas. Na jednoj veceri sa netipicnim Rusem(ne pije, ne prati fudbal, zimogrozljiv, ne voli Putinapassenger napisao: Imam osećaj da mi mnogo više znamo o njima, nego oni o nama. Čak sam mišljenja da smo malo više zaneseni njima
Ako moze, na osnovu cega ovo tvrdis, ne vidim da nas nesto bas gotivi, ali ima stvari koje je dao, a bas se ne daju onima koje preziru, ne mnogo(onaj centar u Nisu, "malo koriscena, kao casa" tehnika), ali opet...gazza napisao: jedina dobra stvar je što nas putin prezire,
Sto se smejes ko budala pitao te covek nesto odgovori mu. Pitao te odakle znas sta Putin misli o srbima? Eto Bugari su vasi susedi i oni smatraju da imaju pravo na severni deo Grcije. Isto i Albanci.