Prošlo je 10 godina od smrti Magi Stefanović.
Ne znam da li ne je više rastužilo podsećanje na nju, na njen jezivo tragičan kraj ili shvatanje koliko sam mator.
Magi i Sonja Savić su bile dve heroine moje mladosti. Obe su ostavile puno iza sebe i obe je odneo heroin. Tužno. http://www.b92.net/kultura/vesti.php?na ... _id=643996
Poznato je da je popularni sarajevski pevač bolovao od dijabetesa, a u poslednje vreme je imao problema sa srcem. Nedavno mu je ugrađen pejsmejker jer mu je bolest, koju ima već 15 godina, oslabilo srce
Kako prenose bosanski mediji, večeras je preminuo popularni sarajevski pevač Kemal Monteno, koji je dugo bolovao od dijabetesa, a u poslednje vreme je imao problema sa srcem.
Kemalu je skoro ugrađena srčana premosnica jer mu je bolest, koju ima već 15 godina, značajno oslabila funkcionalnost srca.
Montena je beogradska publika trebala da čuje 29. oktobra, kada je zakazan njegov koncert u centru „Sava“, ali nažalost to se neće dogoditi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...