Гага napisao: 04 Jan 2019, 01:37
Значи продавац је опет слагао ! А шта ако неко ко је позвао, дође да погледа возило и види на сату сасвим другу километражу, шта онда ? Само се окрене и оде, зар не.
Nije slagao, nego nije naveo tacne podatke u oglasu.
Taj ko u srbiji dodje da pogleda subaru automatika starog 15 godina, jos benzinca sa preko 200k km, pa jos za 5 hiljada evra svakako treba odmah da se okrene.
Ja bih taj plac zaobisao. Verovatno na taj nacin zele da te odbiju kao kupca jer imnije sigurno sta ce majstor videti. Jos kad dodas cenu slepa do majstora posto pretpostavljam da je auto iz uvoza i da nema tablice, plus cena pregleda u servisu - to izadje preko 50 evra.
pogledao sam i ja nekoliko drugih automobila na tom placu, sve deluje solidno i korektno. neke bi odmah vozio da mi sada treba normalno putničko vozilo, ima jedna meriva sa turbo benzincem u čaša stanju, bukvalno je nisu mogli toliko namunjiti za prodaju koliko je sama OK očuvana. na jednom renou je bilo intervencija na volanu i na sedištu, ali to baš mora da se zagleda da se primeti. ljudi se očigledno bave time da auto dovedu u najbolje moguće stanje i to rade dobro, naročito u poređenju sa indijanskim placevima koji sam umaste kola nekom hemijom za sjaj unutra pa em smrdi em izgleda užasno i samo naglašava osećaj da si kupio kola sa pola miliona na cajgeru. prodavci su isto korektno, naravno da se trude da prodaju kola ali i to je nešto u poređenju sa raznim drugim likovima koji te odmah napušavaju ako glasno kažeš ono što primetiš.