Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
I ovaj navodno presao 136k, ali neverovatno je dobro ocuvan.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 20-220-cdi
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 20-220-cdi
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
W203:
na slikama dobro očuvana. Sećam se jedne u oglasima karavan u Kraljevu. Prolazio pored i svratio da vidim. Provalim da je ceo auto farban, zato se cakli na slikama. Opet ponavljam, cene W203 220cdi FL su visoke. Nema šanse da je on dobio dobru C klasu za ispod 4000 eura
W211:
baš dobar, ali veći klot davno ne videh
Obično bar parking senzore imaju ili AT. Ali svakako dobra kupovina kome ne smeta registracija.
na slikama dobro očuvana. Sećam se jedne u oglasima karavan u Kraljevu. Prolazio pored i svratio da vidim. Provalim da je ceo auto farban, zato se cakli na slikama. Opet ponavljam, cene W203 220cdi FL su visoke. Nema šanse da je on dobio dobru C klasu za ispod 4000 eura
W211:
baš dobar, ali veći klot davno ne videh

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
mozda ga ukenjalo da dobije jako povoljno ovu C klasu, znam vise slucajeva iz mog okruzenja gde su se dobra kola kupovala za smesne pare daleko ispod cene ili su bili u pitanju nepoznati kvarovi koji su se posle u Srbiji ispostavljali kao banalni ili je bila hitnost prodaje, tako da je sve moguce ali trebas da se nadjes na pravom mestu u pravom trenutku jbg. pa mom drugaru koji zivi u CH komsija nudio auto maltene dzabe, mislim 400-500e jer ga nije imao gde a kupio novi, a takav auto je tamo u oglasima tad vredeo bar 2000e a kod nas duplo vise ali ovaj em nije imao polozeno em ga kola nisu zanimala uopste a meni pricao to posle par meseci kad smo se videli
pa reko jbt sto se mene nisi setio tad da pozoves i ponudis

Da li je neko imao iskustva sa ovim placem iz Loznice: https://www.polovniautomobili.com/zekipeki
Konkretno me zanima Golf VI: https://www.polovniautomobili.com/auto- ... i-highlyne
Konkretno me zanima Golf VI: https://www.polovniautomobili.com/auto- ... i-highlyne
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
po meni bi trebalo zabraniti prodaju neregistrovanih automobila. posledica toga je ozbiljno smanjivanje mogucnosti za probu vozila pre kupovine. zasto bi ja kao kupac bio lisen probe automobila u voznji, na sta sa neregistrovanim vozilom nemam pravo bez rizika i krsenja zakona., cak i ako se stave tablice iz inostranstva. to ostavlja ogroman prostor za mahinacije. u ovom trenutku izvesno NE kupujem vozilo koje ne mogu da probam.
Uvek postoji opcija. Pogledas par komada Koji te interesuju i odlucis se za jedan. Izvadis probne table, probas auto i ako je ok teras dalje, ako nije nastavljas sa potragom...
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
Da, ali koliko kostaju probne tablice?!
Sent from my TA-1052 using Tapatalk
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Mnogo manje nego da se na prvu zajebes i kupis bez probe.
To da
na placu jeste nezgodna proba kola, mada mi se desavalo par puta na nekim placevima da u blizini postoje sporedni putevi i tu savetuju probu a cak i na par placeva su nam prodavci rekli probajte slobodno ako vas zaustavi policija recite da je auto nas, vrv policija zna te neke placeve ili imaju neki dil da ih ne diraju, doduse to je bilo po starom zakonu....sto se tice probnih kostaju od 4000 pa na vise uglavnom su 50e mada jos nikog ne znam ko je platio probne da bi probao auto iako se zovu probne
a takodje ne znam nikog ko je kupio auto a da ga nije probao, to je tek suludo....

Covek kome sam ja prodao moj auto, nije ga probao, prvi put me video u zivotu.
Nije ni seo u auto.
Pogledao ga spolja, i otisli u opstinu da potpisemo ugovor.
Jedino sto je auto bio u garanciji, pa verovatno zbog toga, ali opet...
Nije ni seo u auto.
Pogledao ga spolja, i otisli u opstinu da potpisemo ugovor.
Jedino sto je auto bio u garanciji, pa verovatno zbog toga, ali opet...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
to uopste ne kontam, jedno je spolja kako auto izgleda a drugo je u voznji, ma koliko ti auto i prodavac delovali na izgled ok suludo je kupiti nesto a ne probati pa makar i 100m ako nista drugo...ok to sto je bio u garanciji uliva neku sigurnost ali opet bih morao da vidim bar dal mi taj auto uopste odgovara u voznji
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Zar nisu usvojili da probne tablice mogu da se prenose sa auta na auto, baš zbog placeva/dilera? Bilo je reči o tome.
Ja sam probao auto bez tablica. Koliko sam upoznat, ovog sa placa znaju patrole koje su tu (jednom u 100 godina, obicno nocu zbog alkoholisanih vozaca), i dopustaju mu da u tom nekom krugu ulica i ravnog dela puta se vrse probe. Vozikali smo se 15 minuta u svim rezimima voznje i sve isprobali. Mada mislim da bi placevi moralo da imaju mogucnost stalnih probnih tablica za vozila.gazza napisao: 10 Jan 2019, 00:04 po meni bi trebalo zabraniti prodaju neregistrovanih automobila. posledica toga je ozbiljno smanjivanje mogucnosti za probu vozila pre kupovine. zasto bi ja kao kupac bio lisen probe automobila u voznji, na sta sa neregistrovanim vozilom nemam pravo bez rizika i krsenja zakona.,
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Upravo tako, kad sam kupovao auto na placu (doduse samo jednom) seo izasao na ulice provozao se i video sve sto me zanimalo u voznji.
Bgd u pitanju.
Nekako mi svi zvucite svilenkasti,koristen auto je koristen i ko ne zna da sam pogleda bolje da ne kupuje.
Ja sam kupio 3 polovna auta i jedan koji se ne racuna i nikad se nisam prevario niti sam vodio mehanicare i sl.
Naravno treba imati razumna ocekivanja.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Bgd u pitanju.
Nekako mi svi zvucite svilenkasti,koristen auto je koristen i ko ne zna da sam pogleda bolje da ne kupuje.
Ja sam kupio 3 polovna auta i jedan koji se ne racuna i nikad se nisam prevario niti sam vodio mehanicare i sl.
Naravno treba imati razumna ocekivanja.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока