Mada me je zezala kiselina posle toga. Nisam siguran od tog jogurta ili od sira u piti. Morao sam da samplatim koka kolu posle toga.
snork napisao: 12 Jan 2019, 12:02Ako su krave zdrave i ako se prilikom muže i skladištenja održava čistoća, može se piti i sveže-nekuvano mleko. Čak je i zdravije. Postoje na Zapadu farme koje (po velikoj ceni) nude ovakvo "skroz organsko" mleko. Na običnim farmama i kod individualnih proizvođača je često problem što krave jesu zdrave, ali je druga stavka (higijena) problematična. Treba imati sveže oprane posude, oprati vime krave neposredno pre muže i imati čiste ruke (ako je ručna muža), a ne pre toga npr. čistiti balegu u štali.Xepoj87 napisao: 09 Jan 2019, 22:23 Nekuvanim si mogao samo tako da se zarazis.
Mi smo kuvali i zamrzavali visak.
Cega nema 3.2%?Ogi napisao: 12 Jan 2019, 13:04 Mrzi me da citam sta pisete, samo bih da kazem da obozavam I mleko I jogurt I cepam ih samo tako. Ogorcen sam sto vise nema sa 3,2%.
Ogi napisao: 12 Jan 2019, 13:04 Mrzi me da citam sta pisete, samo bih da kazem da obozavam I mleko I jogurt I cepam ih samo tako. Ogorcen sam sto vise nema sa 3,2%.