pedja napisao:U povratku iz NSa, stanem na Zmaj da natočim TNG. Kažem "Do vrha" i odem da platim. Nešto sam se zamislio, a i umoran sam bio, u pozadini čujem 470dinara. Tekst koji se ponavlja... 470...470...
Gospodine?!
A, šta?
470!
Šta 470?
Pa, dinara, petica, točili ste plin?
Kako bre 470?!
Ulazi ovaj koji je točio, potvrđuje da je probavao, neće više sa stane.
OK, plaćam.
Sedam u auto, pita devojka: "Kako natočiše 4.700,00 dinara?". Ona je tako videla iz automobila, a zna da smo natočili u NSu...
Baš smo se našli
Elem, ugasio sam ujutro grešku (prva sonda, pre katalizatora, kaže). Otišao na benzin do NSa. Plin je ionako zapištao. Sipao tamo na Petrolu skoro max 40l.
Upalio opet lampicu kad krenuh iz Inđije.
TapaT
Meni se to desilo kad mi se zapusila rupa za tocenje (maznuli mi jbni cep). Nije moglo vise od 3 litre stati. Pumpadzija pobegao a ja ostao da skljocam i pokusavam. Na kraju je zrno prasine napravilo kurslus. 2 sata smo gledali sta je, razmontirasmo ceo sistem u sitna crevca. A hladno bilo, ko za q...
Scuderia napisao: 13 Jan 2019, 13:36
Upravo u SATu saobracajac objasnio i zakljucio da u kruznom toku moze da se kruzi spoljasnjom trakom
Može da se kruži po zakonu koliko hoćeš spoljnom trakom, ali nije ljudski
Zamisli da se nas dva dogovorimo i vozimo od ž stanice do Mišeluka 20km/h jedan pored drugog. Sve po zakonu jbg
Da li neko moze da mi pojasni ova desavanja oko Brexita?
Znam da su izglasali da hoce iz EU. Da je pokrenut taj postupak islaska u EU.
Vidim odbrojavaju do "necega", cega nemam pojma
Jel oni hoce ponovo na referendum da odlucuju oko izlaska?
Mozda je deo problema i sto je engleska glasala za izlazak, a skotska i severna irska za ostanak u eu. Vecinski je dobijen rezultat za izlazak ali je i doslo do preglasavanja skotske i s.irske.
Scuderia napisao: 13 Jan 2019, 13:36
Upravo u SATu saobracajac objasnio i zakljucio da u kruznom toku moze da se kruzi spoljasnjom trakom
Može da se kruži po zakonu koliko hoćeš spoljnom trakom, ali nije ljudski
Zamisli da se nas dva dogovorimo i vozimo od ž stanice do Mišeluka 20km/h jedan pored drugog. Sve po zakonu jbg
Pa znam, ali ako se desi sudar bila je prica na forumu da je kriv taj sto kruzi spoljasnom, medjutim nece biti.