Stigla zima...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Stigla zima...
Baš napadao. Nije da nisam viđao i više snega, ali ovo je dobrano napadalo.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja nisam ni pogledao kroz prozor, od ponoći negde...
TapaT
TapaT
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ovo smo sve krivi mi nešto stariji, što smo stalno pričali - kakve su ovo bez veze zime, kad smo bili mali bilo je snega ohoho.
Ništa haarp 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sada sam dosao sa lopatanja. Od 70-ak stanara uvek ista ekipa od dvoje-troje. Ostali misle da su u hotelu.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
bem ti vise ovo belo sranje, juce 5 puta cistim sneg i opet nista, mada da ga nisam cistio sad ne bih mogao ni iz kuce da izadjem
na svu srecu sad vise ne pada, videcemo dokle mada javili su prestanak padavina tokom dana, tako da sad ima smisla ocistiti ga, sutra kazu 5* pa onda ide ovih dana do 8-9* bice poplava

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dzaba pada kad nema dece napolju. Zanimljivije je padati u nesvest u trznom centru cekajuci Baka Prase. 

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Isto, samo je kod mene od preko 250 nas cetvorica istih uvek.Sloba napisao:Sada sam dosao sa lopatanja. Od 70-ak stanara uvek ista ekipa od dvoje-troje. Ostali misle da su u hotelu.
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 26 Jan 2019, 09:28, izmenjeno 2 puta ukupno.
i ja dok sam ziveo u zgradi bilo 2-3 penzosa koji su uvek cistili, ja se takodje prikljucivao relativno cesto, a sto kazes od 52 stana u mojoj zgradi niko vise ni prstom da makne ali zato uredno komentarisu kako je klizavo i kako nije ocisceno...a najgori su oni kad naidju i vide nekog da cisti pa po fazonu "svaka cast komsija vidi se ko brine o zgradi"Sloba napisao: 26 Jan 2019, 09:25 Sada sam dosao sa lopatanja. Od 70-ak stanara uvek ista ekipa od dvoje-troje. Ostali misle da su u hotelu.

kod mene jos i ima, naravno ne kao kad sam ja bio mali ali mi i nemamo neke velike trzne centre gde bi deca mogla da ubiju vremeGaginh0 napisao: 26 Jan 2019, 09:27 Dzaba pada kad nema dece napolju. Zanimljivije je padati u nesvest u trznom centru cekajuci Baka Prase.![]()

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne salji post za postom!

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Braaate moj bili srecni kad udjem u kucu, a to je bilo pre samo 15-20 godina, ne pricam od '70.-'80.
ja sam 80ih i pocetkom 90ih odrastao ali isto je bilo i pre a i posle toga sve do onih generacija koje je zahvatio internet, mobilni telefoni i ostala moderna sranja, zato ja sad detetu najvise i branim cackanje telefona i racunara, nego sto vise napolje posebno kad je sneg
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tačno. Mi smo još bili među disciplinovanijom (ili vazda gladnom) decom, pa smo se bar na ručak čekirali. Druge su dozivali i lopatama terali na ručak, u sred sankanja 
Danas samo igrice/YT, a neće ni da jedu.
A ovo sa čišćenjem je svuda, uvek isti ljudi. Sve će neko drugi, jer nema se vremena. Napisaću obaveštenje sa lokacijom lopata i soli, koje sam inače ja i kupio, pa ako nisu imali čime... Ne verujem da će ih pogoditi previše
Ne moraju ispred garaže da čiste, bar ispred klizavog ulaza (gde konstantno padaju komadi snega sa nadstrešnice poslednje terase), i 5 metara uskog trotoara. Ma, bar da bace dve šake soli na pločice, dosta. Ja ionako skoro nikada ne koristim ulaz (idem iz garaže), a redovno ga očistim, pospem... Gledam samo kada će neko da me naduva što im solim cipele.
TapaT

Danas samo igrice/YT, a neće ni da jedu.
A ovo sa čišćenjem je svuda, uvek isti ljudi. Sve će neko drugi, jer nema se vremena. Napisaću obaveštenje sa lokacijom lopata i soli, koje sam inače ja i kupio, pa ako nisu imali čime... Ne verujem da će ih pogoditi previše

Ne moraju ispred garaže da čiste, bar ispred klizavog ulaza (gde konstantno padaju komadi snega sa nadstrešnice poslednje terase), i 5 metara uskog trotoara. Ma, bar da bace dve šake soli na pločice, dosta. Ja ionako skoro nikada ne koristim ulaz (idem iz garaže), a redovno ga očistim, pospem... Gledam samo kada će neko da me naduva što im solim cipele.
TapaT
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt: