Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Koliko videh na brzinu, ne treba root, samo se valjda instalira aplikacija.
edit
https://www.xda-developers.com/google-c ... mi-mix-2s/
edit
https://www.xda-developers.com/google-c ... mi-mix-2s/
Nisam pravi čovek za pitanje o notifikacijama pošto nosim godinama smartwatch. Meni ikonice ne znače ništa, ali vidim da ima rešenje i za to.
Ima LED na dnu.
Kamera je sasvim dobra. Miljama ispred one na starom note, koji je imao krajnje korektnu kameru. Ne znam sta se očekuje i šta će da vam nedostaje tačno. Za moja fotografska znanja i telefonske potrebe 5 bambija.
Baterija je brutalna. Otključava se licem ili prstom, trenutno.
Ruku na srce "mana" što nije od stakla i gvožđa je verovatno najveći problem uređaja. Za mene je plastičan telefon prednost. Radna raga kao što je bio Note.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ima LED na dnu.
Kamera je sasvim dobra. Miljama ispred one na starom note, koji je imao krajnje korektnu kameru. Ne znam sta se očekuje i šta će da vam nedostaje tačno. Za moja fotografska znanja i telefonske potrebe 5 bambija.
Baterija je brutalna. Otključava se licem ili prstom, trenutno.
Ruku na srce "mana" što nije od stakla i gvožđa je verovatno najveći problem uređaja. Za mene je plastičan telefon prednost. Radna raga kao što je bio Note.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Planiram da pazarim Xiaomi redmi note 5 http://www.mobilnisvet.com/mobilni/6420 ... 5-4GB/64GB . I interesuje me preporuka za prodavnicu u bg.
Poslato sa mog(a) RM-320 koristeći komšijin vajrles
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ja sam uzeo sestri redmi Note 6 Pro 4/64. Kazu da je malo bolja kamera na njemu od petice ovo ostalo manje vise sve isto. Odusevljen sam telefonom kako radi, baterija brutalna, kamera korektna, izrada extra.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
4000 mAh, kao na P20 pro. Jedna briga manje oko telefona, neće se ugasiti
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Uzeo burazer juce Huawei mate 10 pro, bas dobar fon.
Iznenadila me je kamera koja je stvarno super.
Izrada telefona na zavidnom nivou. Lepo lezi u ruci.
Dobio je u kutiji silikonsku masku + je dobio od onaj oridjidji cover masku.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Iznenadila me je kamera koja je stvarno super.
Izrada telefona na zavidnom nivou. Lepo lezi u ruci.
Dobio je u kutiji silikonsku masku + je dobio od onaj oridjidji cover masku.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ja sam više telefona uzeo od Vladimira sa kp I nikad problema.sebekkg napisao:Planiram da pazarim Xiaomi redmi note 5 http://www.mobilnisvet.com/mobilni/6420 ... 5-4GB/64GB . I interesuje me preporuka za prodavnicu u bg.
RN5 vs RN6 sta znam, kamera jeste malo bolja na 6,tj ista je kamera ali je softver izgleda drugačiji jer boje izgledaju lepše. Mada ne vredi doplate po mom mišljenju
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mene ko pita RN6 ili RN5, preporucim mu RN5 ali samo iz razloga sto 6ica prelazi granicu za carinjenje. Ali to sa Srbijom nema veze, a i nema veze sa domacim oglasima.
Selfi kamera na 6ici je dosta bolja, za zadnju ne znam, moguce da i tu ima napretka.
6ica bi u buducnosti mogla imati update na noviji android, vece sanse nego 5ica.
Edit: evo zadnja mu je bolja u slabom osvijetljenju
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Selfi kamera na 6ici je dosta bolja, za zadnju ne znam, moguce da i tu ima napretka.
6ica bi u buducnosti mogla imati update na noviji android, vece sanse nego 5ica.
Edit: evo zadnja mu je bolja u slabom osvijetljenju
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Ovih dana stiže u prodaju i Redmi Note 7.
Dobre specifikacije, dobra cena.
Na testovima se dobro pokazuje, kamera 48mp.
Dobre specifikacije, dobra cena.
Na testovima se dobro pokazuje, kamera 48mp.
Na kraju sam uzeo note 5, jer mi se ne daje 30e vise samo za quick charge. A onaj notch mi ne igra ulogu. Za ove pare zaista nema boljeg telefona. Ubacen normalnoi s9 prime launcher i to je tostefanan napisao: 27 Jan 2019, 15:21Ja sam više telefona uzeo od Vladimira sa kp I nikad problema.sebekkg napisao:Planiram da pazarim Xiaomi redmi note 5 http://www.mobilnisvet.com/mobilni/6420 ... 5-4GB/64GB . I interesuje me preporuka za prodavnicu u bg.
RN5 vs RN6 sta znam, kamera jeste malo bolja na 6,tj ista je kamera ali je softver izgleda drugačiji jer boje izgledaju lepše. Mada ne vredi doplate po mom mišljenju
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jedino gcam da vidim moze li da se ubaci. Jedino sto sam primetio je da je osvetljenje slabije u odnosu na amoled ekrane, posto ako si na video pozivu u mracnoj sobi amoledom mozes obasjati celo lice, a ovako prilicno slabije. I prednja kamera je malo slabija. Ostalo je sve odlicno.
- passenger
Ako bih morao da dodam 30 eura za quick charge, uvek bih to uradio. Nekad idem negde, vidim prazna baterija, ostavim ga 10-15 minuta da se puni dok se ja spremam i drži ostatak dana. Odlična stvar.
Pitanje je samo koliko Quick Charge skracuje vek baterije. Ima generalno dosta primedbi kako na iPhone tako i na ostalim premijumima o stanju baterije nakon godinu dana.
Ja imam odlicnu laku i pljosnatu PowerBank iz Ikee koju gurnem u torbicu ili jaknu u tim situacijama.
Ja imam odlicnu laku i pljosnatu PowerBank iz Ikee koju gurnem u torbicu ili jaknu u tim situacijama.
- passenger
Na Honor 8 sam menjao posle godinu dana. Uvek biram quick charge sa zamenom baterije posle godinu dana od sporog punjenja i dve godine baterija da traje.
Sa 4000mah nije baš da ti treba powerbank.