To je više marketinški trik. Dosta vozila je radjeno po narudzbini. I ja bih kad bih kupovao nov. Odredjivao bih šta mi odgovara, šta ne i onda bih se hvalio u oglasu: radili za mene po narudzbini hah
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
nkad mi nisu bile jasne ove 4ke gti, da auto nema ni jedan detalj spolja koji bi ga izdvajao od obicnog modela? mk1, mk2 i noviji su se uvek primecivali da nisu stock verzije, felne, lajsne, branici, maske, nebitno, ali ovaj nista, unutra isto manje vise stock sem malo dubljih sedista , bas bedno
i da nije krsina ne bih ga kupio nikad ni za manje love kamoli za 3 soma 17 god star auto, da je stvarno po necemu poseban pa i da vredi ali motor od 170-80 konja mi nije dovoljno ubedjenje
ne volim ni ja neke budzevine spolja a unutra motorčić neki, takodje ne volim ni prebudzene varijante spolja bez obzira sto imaju 500 konja pod haubom ali volim da ima neke detalje, diskretne, koji ce ga izdvajati od obicnog modela, npr. mk3 gti, nista specijalno nabudzeno ali opet vidis da nije obican model ili mk5, 6 itd. ..generalno golfa ne volim nikako, sem 7ice koja mi se svidja i stock i gti ali eto to mi zapalo za oko kod ove 4ke, a kad bih uzimao tako nesto onda bih pre uzeo A4 iste serije sa istim motorom, pre par meseci covek prodao takav a4 za oko 2000e, nije bio top stanje ali korektno