Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Lista je davno izgubila kredibilitet. Par brendova je plaćalo za skor, koliko sam čuo.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
A zasto?havijer napisao:Ova lista sve više i više gubi na kredibilitetu.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Po netu bas sticem obrnuti utisak, da se sve vise referencira.
DxO je nezavisni skor kvaliteta kamere.
Za namestanje rezultata, verovatno mesas sa prepoznavanjem programa za test performansi procesora, gde su neki muljali.
DxO je nezavisni skor kvaliteta kamere.
Za namestanje rezultata, verovatno mesas sa prepoznavanjem programa za test performansi procesora, gde su neki muljali.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ne meša...u pravu je čovek.
Opet se tu spominje ime jednog kineskog proizvođača koji izdvaja pare za marketing po principu "ne pitam šta košta".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet se tu spominje ime jednog kineskog proizvođača koji izdvaja pare za marketing po principu "ne pitam šta košta".
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Kad su u pitanju fotoaparati taj sajt niko ne uzima za ozbiljno. Procitao sam jednu-dve recenzije za neke objektive i vidis da prica nema veze s mozgom, a tek ocena...
Gesendet von meinem Mi A2 Lite mit Tapatalk
Gesendet von meinem Mi A2 Lite mit Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ti bodovi su zbirno za photo i cameru. A cesto neki telefon pravi za klasu bolje fotke nego video ili obratno.
Vidim da je iphone xr u medju prvih desetak, na nekim testovima su bas kameru kritikovali.
Vidim da je iphone xr u medju prvih desetak, na nekim testovima su bas kameru kritikovali.
Ne znam, mnogo ima rekla kazala i fanboyizma bez argumenata po netu 
Uglavnom po brojnim recenzijama Apple nema najbolje fotke na trzistu, tacnije nisam nigde procitao da ima
Bas intenzivno gledam sve oko kamere,.posebno.nocne fotke, i nisam bas siguran sta je trenutno najbolje resenje.
Licno mi se svidja P20 Pro, ali se dosta stvari desava trenutno, pa gledam sta kako i gde....

Uglavnom po brojnim recenzijama Apple nema najbolje fotke na trzistu, tacnije nisam nigde procitao da ima

Bas intenzivno gledam sve oko kamere,.posebno.nocne fotke, i nisam bas siguran sta je trenutno najbolje resenje.
Licno mi se svidja P20 Pro, ali se dosta stvari desava trenutno, pa gledam sta kako i gde....
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
A Pixel 3?ikac2000 napisao:Ne znam, mnogo ima rekla kazala i fanboyizma bez argumenata po netu
Uglavnom po brojnim recenzijama Apple nema najbolje fotke na trzistu, tacnije nisam nigde procitao da ima![]()
Gledam nesto od standardnijih, ako trebam bateriju da zamenim za 2 god da mogu u ovlascenom.
MTS opet povećao cene postpaid paketa...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Morava 2 bez uredjaja je maltene kao bivsi Mix Net S, samo je 999 rsd umesto 479, koliko sam placao do juce.
Raskinuo sam postpeid posle 20 godina, i presao na Prepaid.
Digresija, u PL me je paket od 200 min i 2 GB neta kostao 600 rsd mesecno, prepaid paket. Neoganiceno minuta u istoj mrezi, koji se ne oduzimaju od ovih 200.
Ovde isti takav paket, samo 300 min plus neograniceno u mrezi, bez trosenja minuta, EU roming i 1.5 GB neta, 950 rsd isto pripejd. Moze da se dokupi jos GB po potrebi. Imam sluzbeni tel bez ogranicenja, pa se fino uklapam.
Raskinuo sam postpeid posle 20 godina, i presao na Prepaid.
Digresija, u PL me je paket od 200 min i 2 GB neta kostao 600 rsd mesecno, prepaid paket. Neoganiceno minuta u istoj mrezi, koji se ne oduzimaju od ovih 200.
Ovde isti takav paket, samo 300 min plus neograniceno u mrezi, bez trosenja minuta, EU roming i 1.5 GB neta, 950 rsd isto pripejd. Moze da se dokupi jos GB po potrebi. Imam sluzbeni tel bez ogranicenja, pa se fino uklapam.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Cim istekne ugovor prebacujem na prepaid, koliko sam kuci i pametnije. Jako su sjebali pakete, pre godinu sam imao vise minuta i 1 GB neta za 600 ili 800 din sa ugovorom godinu dana.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Strasno koliko je sad loša ponuda za postpaid za ispod 1000din.
Ja sam hteo kevi da uzmem moravu 3, bilo je ok, 850din (tj 950din sa onim dodatkom za 3g), sad je već preskupo
Ja sam hteo kevi da uzmem moravu 3, bilo je ok, 850din (tj 950din sa onim dodatkom za 3g), sad je već preskupo
Vip Sigurica 500 din preporuka za starije ljude.