Realno nema potrebe za presvlakama. Imao ih i ja nekad na Z128, ali to je neka druga priča. I ja imam klince, prospu svašta, povrate, bude svega. Donra perionica to sredi očas posla.
sve je to meni jasno, i ja sam protiv presvlaka, ali ajd da učinim kolegi da prosledim pitanje.
Znači ima u 29. novembra, udješ u stanicu i ideš levo na kriminal protiv estetike, novo odeljenje, popuniš podatke i u čekaonicu Prenesem mu, hvala
Bese u piramidi,cini mi se.Po meri siju i montiraju.Imaju otvore za airbag."iMAJU" ))
Ogi je stavljao nA I30,cini mi se...
Problem je kako to posle skinuti i vratiti posle pranja....Jer montaza nije naivna,da bi licila na nesto.
Lakse je decu vaspitati....
Na sledeći auto ću i ja definitivno da stavim. Lakše je oprati ili zameniti presvlaku nego oprati ili zameniti sedište. Ko radi/majstoriše pa je prašnjav/prljav, ide često na pecanje i slično zna o čemu pričam. A vi koji imate samo relacije kuća-posao, u baletankama ili kravati - slobodno ovo zanemarite i vozite bez njih...
Uništio sam maltene vozačko sedište na Puntu (kad idiot nisam stavio odmah tu presvlaku, pa sad merkam novo da ga zamenim)... I jako me nervira pogled na njega. No 20.000 dinarića brale, nije malo za jednog Puntišu...
Ne znam kakav ti je dezen, ali baci pogled na ove oglase. Meni se na Z10 (sesista kao na prvom linku) na vozacevom sedistu utkacila neka zica i napravila rupu u stofu sa zadnje strane sedista.
Da, te baš i merkam. Moj dezen je kao sa tog drugog linka, samo mi treba varijanta sa onim gumenim i šupljim naslonom za glavu (da ne bih morao menjati oba prednja. Mada bi mi sedišta sa tim širokim tapaciranim naslonom "čučnula" samo tako, jer mi i zadnja imaju takve naslone). Taj prodavac iz Kraljeva (neka prodavnica, koliko vidim) inače ima sve živo novo i originalno za Punta Classic (čak i potpuno nove motore), izgleda da je ispraznio magacin delova FAS-a posle demontiranja linije za Classica... Ranije je bio stavio cenu 20.000 din za to sedište pa je nedavno uklonio i stavio "dogovor".