Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Beograd

Post od Heinz »

Pokrpiće, čim se steknu uslovi.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Na Dusanovom mostu se u rupama vidi armatura. Ovuda kuda prolazim vec 10 godina, stvarno mislim da nikad ulice nisu bile gore.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Rupa do rupe u centru BG: "Kao po jajima da ne oštetite auto

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1500190
Spa-Francorchamps
Pobednik Garaža - Classic lige
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02

Post od Spa-Francorchamps »

Između Zemuna i Batajnice, na "starom putu" BG - NS, ima nekoliko ozbiljnih rupa, bukvalno pravih kratera, kao da fale delovi puta.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Batajnicki put, u katastrofalnom je stanju, prepun ulegnuca i ispucalog asfalta na sredini kolovoza i kratera sa sa ostrim ivicama na spoljasnjem delu kolovoza.

A ovo se desi kada izbegavate ulegnuce na sredini i naletite na krater sa desne strane, pri brzini manjoj nego sto je ogranicenje. Slika

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Kao da sam u paklu, sto kaže Ogi

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

markoue napisao: 30 Jan 2019, 11:51 Sta mislite, da li bi bilo bolje resenje da su Bulevar odradili po modelu Nemanjine(Bulevara Kralja Aleksandra?) Mislim na sine, da se stave na sredinu i fizicki odvoje od ostatka ulice( da budu postavljene vise u odnosu na ulicu)? Deluje mi da bi to bila bolja varijanta, po vise osnova..
Naravno da bi bilo mnogo bolje, jedino što je dosta skuplje, a ovi sada koji su vlasti vole sve da rade na brzinu da bi se busali u prsa i zamazivali oči narodu. Ruzveltova je trebalo da se radi po šinama po sredini, ali kad su videlo koliko to košta, odustali su jer za te pare su mogli da odrade još ponešto i da se dodatno slikaju za medije. Nemam ništa protiv što se radi po gradu, za šta ih mnogi (pogrešno) kritikuju, nego kako se radi, kad se radi i šta se radi. Ovo "kako" je posebno problematično.
Onda će jednog dana neki drugi koji preuzmu vlast morati da rade mnogo toga ispočetka, pa će još i da trpe kritike kako kradu pare jer rade ono što je već urađeno...živi bili, pa videli.
Korisnikov avatar
Kabe
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
Garaža: Japanska vozila

Post od Kabe »

01. Rade nekvalitetno da bi preprali novac sa odredjenim firmama koje ne rade kako valja
02. Rade nekvalitetno da bi napravili za krace vreme sto vise stvari i hvalili se
03. Rade nekvalitetno da bi mogli za krace vreme da naprave sto vise stvari i brze peru novac
04. Rade nekvalitetno da bi mogli ponovo da popravljaju za vreme mandata i peru kes dodatno preko svih tih istih firmi koje na tenderima dobijaju odrzavanje/gradnju
05. Rade nekvalitetno bez ikakve moralne i krivicne odgovornosti prouzrokujuci gubitke socijoloskog i materijalnog mira, zdravlja i zivota gradjana, finansijske stabilnosti istih i jos dosta modernih bolesti.

Stoga, ja sam za to da se radi kako valja. Po zakonu, propisima i odgovornosti. Tek onda nece biti mesta za kritiku. Ovako, mazanje ociju ne prihvatam kao dobar odgovor.
ОПРЕМ ДОБРО! Posetite blog - Kabe.Space
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Spa-Francorchamps napisao: 31 Jan 2019, 11:59 Između Zemuna i Batajnice, na "starom putu" BG - NS, ima nekoliko ozbiljnih rupa, bukvalno pravih kratera, kao da fale delovi puta.
Nama već zadnjih deset dana dolaze ljudi sa isečenim gumama i iskrivljenim felnama sa te deonice. Danas bila stranka sa X2 kaže sinoć u sat vremena dok su čekali pandure njih 13 je skrkalo gume.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Kako je lupilo mislio sam da ce mi rame otpasti, sad samo cekam da vidim kako je amortizer procureo.

Kakvo je tvoje misljenje o ovom balonu, jel guma za bacanje?

Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Hmmm onako, svrati da vidimo uživo.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Lancia trenutno vise stoji nego sto se vozi, ali svraticu svakako posto moras da mi vidis trap na Z10. Inace guma ne ispusta i ne trese na volanu.

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ralee napisao: 31 Jan 2019, 11:00 Na Dusanovom mostu se u rupama vidi armatura. Ovuda kuda prolazim vec 10 godina, stvarno mislim da nikad ulice nisu bile gore.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/izvin ... la/mkp52l6
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Evo i Big foot u Ljubickoj.
Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

To je taj tip rupe kojih je prepun grad. Da me ne mrzi pravio bih bazu rupa, skidao bih snimke sa kamere. Mislim da bi trebalo da imamo jednu temu ovde, bazu rupa. One to zasluzuju.
Odgovori