Joj braaaate sto si dosadan, bar da si smesan. Proganjas moje postove I glupo komentarises. Mozes ti I bolje. Ali jesam opsednut rupama, slazem se, jebiga, svako ima nesto.
P.S. Trebalo bi da skapiras da je rupa u mom slucaju metafora za propast drustva u celini.
Vladapetr napisao: 01 Feb 2019, 07:57
Da, i Frojd je rupu smatrao metaforom, kao što su mu metafore i stub, let itd... A ne moram biti smešan ni zanimljiv, bitno mi je da ne budem lažan
Ti si lazni nastavnik. Jer da nisi, ne bi se ovako ponasao. Ne mogu da zamislim da ti decu ucis necemu. Nastavnik bi trebalo da bude uzor.
Heinz, je l to onaj mali mostic preko AP ? Pa ja njega izbegavam godinama, posebno deo prema Krusevackoj zbog praga koji odvaljuje trap.
Poslednja izmena od Ogi u 01 Feb 2019, 09:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne znam odakle vam vise volja da ulazite u ta sitna prepucavanja, teranja maka na konac. Kako ste niste smorili.
Ovaj sistem, vlast nas je oblikovao da trosimo vreme i zaludjujemo se malim nebitnim stvarima, dok vozovi prolaze. Zivimo ovaj zivot kao da imamo rezervni, kao da je ovaj samo neka proba.
pedja napisao: 01 Feb 2019, 07:57
Još bolja situacija je kada se likovi parkiraju pored kratera. Me možeš ga zaobići, moraš u njega, kršiš auto, stvara se kolona...
TapaT
Ili jos bolja situacija kada je parking pored kratera. Legalno i legitimno kao ispred Fona u Jove Ilica...
Ogi napisao: 01 Feb 2019, 09:38
Heinz, je l to onaj mali mostic preko AP ? Pa ja njega izbegavam godinama, posebno deo prema Krusevackoj zbog praga koji odvaljuje trap.
Jeste. Ne znam na koji prag misliš, min 2x dnevno prolazim tuda i nisam primetio da se trap odvaljuje.