Ne brže od života!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Ne brže od života!
Da ukinu komentare na webu, bar po novinskim portalima, pola Srbije ostalo bi gladno...
TapaT
TapaT
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Cini se da je pola Srbije, ali zapravo se zna i tacan broj njih, a to je negde oko 3k botova, ako sam dobro upamtio.
To i jeste njihova ideja, da se stvori slika da ih je vise, a zapravo ih je mnogo manje nego su svi potplaceni.
Gesendet von meinem Mi A2 Lite mit Tapatalk
To i jeste njihova ideja, da se stvori slika da ih je vise, a zapravo ih je mnogo manje nego su svi potplaceni.
- pedja
- član 001
Karikirao sam.
Komentari su potpuno obesmišljeni, plus su idiotski. Da bar imaju smisla, pa i nekako
Radi to i pozicija i opozicija, i konkurencija, marketing... Ali braaate.
TapaT
Komentari su potpuno obesmišljeni, plus su idiotski. Da bar imaju smisla, pa i nekako

Radi to i pozicija i opozicija, i konkurencija, marketing... Ali braaate.
TapaT
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Šta znači botovima to što "peru" Vazduplohova? Ako je iole čovek, nosiće onu ženu na duši do kraja života. A i onaj mamlaz vozač! Čuh jutros na RTV RNS1, kažu - Zamislio se. Voziš 120 i zamisliš se...
Ne znam da li se ko seća, bilo je pre 10 godina. Lik je sa BMW na Pančevačkom putu kod Peveca ubio 6 ljudi. Osuđen 6 godina. Uveliko je danas slobodan. Kad su ga pitali zašto je tako brzo leteo (ne vozio), on je izjavio da se skoro razveo i da je bio jako tužan, potrešen... A možda je bio neki guzonjin sin?
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Ne znam da li se ko seća, bilo je pre 10 godina. Lik je sa BMW na Pančevačkom putu kod Peveca ubio 6 ljudi. Osuđen 6 godina. Uveliko je danas slobodan. Kad su ga pitali zašto je tako brzo leteo (ne vozio), on je izjavio da se skoro razveo i da je bio jako tužan, potrešen... A možda je bio neki guzonjin sin?
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nisam shvatio, sad kapiram koliko je ozbiljno bilo. Izvini. Moze li malo detaljnije sta se I kako dogodilo ?
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Nazalost bice ovoga u porastu jer sve vise sve gori talog isplivava na povrsinu i zauzima funkcionerska i kljucna mesta. Plus znaju da nece imati sankcije sto god uradili.
Ni meni nije jasno kakve veze Babic ima sa nezgodom, sem sto je bio saputnik. Pogresio je sto se nije teleprontovo bespilotnim vazduplohovom.
- igor_harris
Covek na tako visokoj funkciji mora da bude primer, tj, mora da upozori svog vozaca na postovanje propisa sto ovde nije slucaj. Cak bi se sa coveka njegovog renomea reklo da je situacija bila obrnuta.
Takodje, postavlja se pitanje zbog cega je koristio vozilo privatne firme? To je pitanje, a ovo tvoje vise lici na spin.
Takodje, postavlja se pitanje zbog cega je koristio vozilo privatne firme? To je pitanje, a ovo tvoje vise lici na spin.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Vozači se ne bahate sami dok im je mudonja u kolima, već voze kako im zapovedaju. Eto zasto.
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
- pedja
- član 001
I stalno se zaboravljaju brzine kojima se ta vozila kreću, te "kažnjavanje" istih. Dodatno, sigurno se ne dešava da prevožene osobe skreću pažnju vozaču na brzinu, a da ovaj vozi kao besan, jer mu se može.
Nažalost, kao i mnoge druge stvari, koje isplivaju kada se desi tragedija, potonuće i zaboraviće se, dok se opet ne desi.
TapaT
Nažalost, kao i mnoge druge stvari, koje isplivaju kada se desi tragedija, potonuće i zaboraviće se, dok se opet ne desi.
TapaT
Igore uopste nije spin nego konkretno pitanje za razliku od tvog cije je vlasnistvo to vozilo? On moze da bude primer samo u moralnom smislu, nista drugo njega ne obavezuje za to sto se desilo. Taj koji je vozio je trebalo da odbije da krsi saobracajne propise. Prosto neverovatno kakve su vam konstatacije.
Letos sam bio u Vrnjačkoj banji, pa mi je vlasnik jednog lokala pričao o tom Babiću sve negativno (kaže da ga zna 30godina)....on je paradigma trenutnog stanja gde dojučerašnji šabani i nesposobnjakovići sada vode državu.
Privatnog vozača imaju i Babić i žena i deca godinama, i to koriste za sve svoje lične potrebe.
I predsjednik opštine im, 78" godište, oko sebe okupio onu poznatu ekipu sa Kosova , i braću V.
Što se tiče botova, nije to izum sadašnje vlasti. Previše su glupi za to. Oni su to preuzeli od prethodnika, a znamo koji su.
Juče sam zamalo prisustvovao jednoj tragediji. Na uključenju na autoput, Golf 4 pravi okret ulevo i odlazi u kontra smeru. U tom trenutku nailazi šleper koji svira, blica, i beži udesno i jedva nekako zaustavnom trakom izbegava da udari Golfa.
Golf ode svojim putem.Šta se dalje desilo, nemam pojma.
Privatnog vozača imaju i Babić i žena i deca godinama, i to koriste za sve svoje lične potrebe.
I predsjednik opštine im, 78" godište, oko sebe okupio onu poznatu ekipu sa Kosova , i braću V.
Što se tiče botova, nije to izum sadašnje vlasti. Previše su glupi za to. Oni su to preuzeli od prethodnika, a znamo koji su.
Juče sam zamalo prisustvovao jednoj tragediji. Na uključenju na autoput, Golf 4 pravi okret ulevo i odlazi u kontra smeru. U tom trenutku nailazi šleper koji svira, blica, i beži udesno i jedva nekako zaustavnom trakom izbegava da udari Golfa.
Golf ode svojim putem.Šta se dalje desilo, nemam pojma.
- igor_harris
Posto i sam kazes da je bilo naredjenja sam si sebi dao odgovor na pitanje o odgovornosti.Ralee napisao:Igore uopste nije spin nego konkretno pitanje za razliku od tvog cije je vlasnistvo to vozilo? On moze da bude primer samo u moralnom smislu, nista drugo njega ne obavezuje za to sto se desilo. Taj koji je vozio je trebalo da odbije da krsi saobracajne propise. Prosto neverovatno kakve su vam konstatacije.
E to je spin. Nisam rekao da mu je bilo receno, vec da ako mu je bilo receno da krsi propise isti zahtev je morao da odbije, osim u slucaju pretnje ili prinude, tada bi naravno Babic krivicno odgovarao.