Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Nema problema. Situacija bi trazila duzu elaboraciju jer je totalno neverovatan scenario.Ogi napisao: 02 Feb 2019, 12:51Nisam shvatio, sad kapiram koliko je ozbiljno bilo. Izvini. Moze li malo detaljnije sta se I kako dogodilo ?
Nema sanse da je isao toliko. Isao je brzo, ali daleko sporije od toga.igor_harris napisao: 02 Feb 2019, 16:24 Pre ce biti da je to. Negde sam procitao da je vozio 173km/h, ali ne znam koliko je tacno.
Gesendet von meinem Mi A2 Lite mit Tapatalk
Naravno da bi. Na EuroNCAP snimcima iz 1999. možeš videti koliko je strukturalno slaba i od napred. Dalek put su prešle karoserije od onda. pasivna bezbednost je dramatično napredovala.
Obavestio si patrolu, zar ne?!member napisao:
Juče sam zamalo prisustvovao jednoj tragediji. Na uključenju na autoput, Golf 4 pravi okret ulevo i odlazi u kontra smeru. U tom trenutku nailazi šleper koji svira, blica, i beži udesno i jedva nekako zaustavnom trakom izbegava da udari Golfa.
Golf ode svojim putem.Šta se dalje desilo, nemam pojma.
+ svaki auto gubi zvezdice u periodu od 10 godina, skoro je bilo testiranje mazde 6 i golfa 5 - https://autoweek.com/article/car-news/h ... -used-carsnidza napisao: 03 Feb 2019, 22:26Naravno da bi. Na EuroNCAP snimcima iz 1999. možeš videti koliko je strukturalno slaba i od napred. Dalek put su prešle karoserije od onda. pasivna bezbednost je dramatično napredovala.