Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ja bih otišao preko, bilo gde, da mi se toliko ne sviđa ovde. Uvek možeš da se vratiš na to gde si sad, neće nigde da ode.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tačno. Ako nisi ni probao, možeš samo sebi da zameriš, ne kosmičkoj nepravdi. Misliš da si bolji od crnca u Africi, Azijata koji lepi Nike, prosečnog Srbina, Sirijca ili bilo kog drugog, da si zaslužio da budeš bolji od njih/nas, pa je nepravda što si ovde (među nama)? Da ne misliš da si zaslužio poziciju na Forbsovoj listi, ali te za*eba roda? Imaš i ruke i noge, nisi rođen sa invaliditetom.
Potrudi se da pomogneš sebi i pali, duže ćeš živeti. Posle možeš samo sebi da zameriš, a ne univerzumu, ako ne uspeš.
Iako smatraš da ne možeš, iz svojih razloga, žena,deca, strah, svašta, mnogi su tako mislili, pa odoše. Neko se pomučio, neko ne, ali i sam kažeš - ne vraćaju se.
Da li ti deca uče npr nemački, ili bar postoji plan? Možda njih da otpremiš, kada sebe ne možeš ili nećeš?
TapaT
Potrudi se da pomogneš sebi i pali, duže ćeš živeti. Posle možeš samo sebi da zameriš, a ne univerzumu, ako ne uspeš.
Iako smatraš da ne možeš, iz svojih razloga, žena,deca, strah, svašta, mnogi su tako mislili, pa odoše. Neko se pomučio, neko ne, ali i sam kažeš - ne vraćaju se.
Da li ti deca uče npr nemački, ili bar postoji plan? Možda njih da otpremiš, kada sebe ne možeš ili nećeš?
TapaT
E sad, ko zvuči kao sekapersa.Ogi napisao: 05 Feb 2019, 16:55
Ja sam covek koji je kosmickom greskom rodjen na pogresnom mestu. Bukvalno patim sto ne zivim tamo gde zive nasi prijatelji sa foruma. I uzasno sam osetljiv na "nostalgicne" price a ne poznajem nikoga ko se vratio ili barem ko se nije obezbedio za citav zivot I onda se vratio.
Stisneš zube, stegneš svingter i odeš, probaš.
Ako sam ja mogao da ostavim državni posao(i dalje sigurno ima ljudi koji to smatraju za ludost) i da odem "preko" ne vidim šta to ikoga sprečava da proba?
Prvo u RUS, probao godinu dana-nije mi se svidelo.
Vratio se u SRB i posle par godina došao ovamo. Već tri godine sam na MT.
Kada bih pričao kolilo je mučenja bilo-većina ljudi mi ne bi ni verovala.
Ako si zaista toliko ogorčen, šta te sprečava da odeš iz SRB.
Mogu da se kladim da živiš tamo(hvala Bogu) višestruko bolje i kvalitnije nego što sam ja živeo.
Možda čak i bolje i kvalitetnije nego što ja živim ovde.
Na kraju krajeva, Ljuba uopšte nije kriv za probleme koji te muče.
90% si kriv sam. U onih 10% stavi šta hoćeš.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Čovek koji se brine oko rupa na putu i njihovog uticaja na automobil ne zna šta su pravi životni problemi.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Bitno je da su kontejneri za odlaganje starog papira u Beogradu opremljeni senzorima koji očitavaju koliko je pun kontejner, pa ovi što vise po kamionima za skupljanje djubreta ne moraju da zaviruju nego će verovatno da im instaliraju neki android app za očitavanje
.BRATE MILI.....!!??
Sad gledah u Beogradskoj hronici.
Sve nam je potaman, sve je u Srbiji u naaaaaajboljem redu, samo nam fale kontejneri koji imaju senzore. Verovatno će i da funkcionišu, dok neko onako iz obesti ne zavrljači pikavac u isti.
A da možda počnu da renoviraju infektivnu kliniku pre nego što se bave kontejnerima sa senzorima.??
https://www.espreso.rs/vesti/drustvo/19 ... radu-video

Sad gledah u Beogradskoj hronici.

Sve nam je potaman, sve je u Srbiji u naaaaaajboljem redu, samo nam fale kontejneri koji imaju senzore. Verovatno će i da funkcionišu, dok neko onako iz obesti ne zavrljači pikavac u isti.
A da možda počnu da renoviraju infektivnu kliniku pre nego što se bave kontejnerima sa senzorima.??
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Naspram miliona bačenih na NG rasvetu, kontejneri su još i pametna investicija.
Za infektivnu kliniku nemam komentar nikakav-potpuno nenormalno-normalna stvar u SRB
Za infektivnu kliniku nemam komentar nikakav-potpuno nenormalno-normalna stvar u SRB
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Niste svesni kakva je infektivna klinika u Kragujevcu 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ne znam da li je bas za ovu temu, posto svuda po svetu toga ima, ali fajt jutros, ovo je blizu west65. Dosao u trenutku kad je ovaj iz golfa isao oko punta i u tom trenutku ga je dohvatio ovaj iz punta. Nemam pojma zbog cega se dohvatili.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kosmička greška je samo u tvojoj postavci uma, barem po pisanju na forumu.Ogi napisao: 05 Feb 2019, 16:55 Izadji iz teme I otvori temu "balet" , tamo pricaj sa sekapersama a nas muskarce pusti da pricamo onako kako muskarci pricaju.Cuj, idem DJONOM, jesi li se uvredio, hoces li moci da spavas ? Isto bih to rekao bilo kome I u kafani.
Ja sam covek koji je kosmickom greskom rodjen na pogresnom mestu. Bukvalno patim sto ne zivim tamo gde zive nasi prijatelji sa foruma. I uzasno sam osetljiv na "nostalgicne" price a ne poznajem nikoga ko se vratio ili barem ko se nije obezbedio za citav zivot I onda se vratio.
Ja mogu da potpišem da bi ti sa takvim stavom i postavkom uma bio nesrećan na SVAKOM mogućem mestu na ovoj planeti.
Svaka ti cast sto mozes da pratis sve to iz druge drzave. Mene bi bolelo uvo.kragujevac napisao:Bitno je da su kontejneri za odlaganje starog papira u Beogradu opremljeni senzorima koji očitavaju koliko je pun kontejner, pa ovi što vise po kamionima za skupljanje djubreta ne moraju da zaviruju nego će verovatno da im instaliraju neki android app za očitavanje![]()
![]()
.BRATE MILI.....!!??
Sad gledah u Beogradskoj hronici.![]()
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
BG hronika nam se nekako "poklapa" sa večernjom kaficom, pa je gledamo ponekad kad imam slobodan dan ili radim prvu smenu. Ne baš uvek, ali desi se. Mogu stvarno da se vide razne dogodovštine. 

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Budalastine samo i onda kazes sebi e dobro sam na vreme otisao

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Zivim u Srbiji ali gledam samo Al Jaziru balkan 
Nije ni BG hronika ono sto je bila...kao i vecina tih i takvih emisija.
Previse gneva, besa i ljubomore nam se zavuklo pod kozu. Malo truda, zelje i iskrebih ambicija.
Vecita dilema, otici i tiho venuti zbog nostalgije, ili ostati u domovini i tiho venuti na kucnom pragu...slusam tu pricu generacijama.
Normalno je da je covek nostalgican ka kraju gde je odrastao, ali vise mi je licemerno slusati kako je "ovde uvek lepo kada se dodje".
Ljudi pa moja majka koja je 58 godiste sada vec godinu, dve u CH sama kaze, gde joj je pamet bila da ranije ode. Nit pita sta se ovde desava nit je zanima...

Nije ni BG hronika ono sto je bila...kao i vecina tih i takvih emisija.
Previse gneva, besa i ljubomore nam se zavuklo pod kozu. Malo truda, zelje i iskrebih ambicija.
Vecita dilema, otici i tiho venuti zbog nostalgije, ili ostati u domovini i tiho venuti na kucnom pragu...slusam tu pricu generacijama.
Normalno je da je covek nostalgican ka kraju gde je odrastao, ali vise mi je licemerno slusati kako je "ovde uvek lepo kada se dodje".
Ljudi pa moja majka koja je 58 godiste sada vec godinu, dve u CH sama kaze, gde joj je pamet bila da ranije ode. Nit pita sta se ovde desava nit je zanima...
Gledaš Al Lažiru... 

- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Meni je Bg hronika sinoć bila zanimljiva. Pričaju o nekom pružnom prelazu koji ne radi valjda Ripanj tako nešto..Ne rade svetla i rampa šta li, i pitaju gospodina koji prelazi o tome, a njemu na prednjem sedistu žena i dete njoj u krilu, i sad oni kao divane o bezbednosti, on govori kako treba kažnjavati one što lome rampe ili prelaze kad se spušta bla bla...