Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Ne brže od života!

Post od NexT »

Apsolutni kralj voznje po kisi mi je jedan pandur na motoru.
Pre 10ak dana idem za Jagodinu, ubija kisa ceo put, vozim 130-140, i vidim far koji mi se prilicno brzo priblizava. Pomerim se u desnu traku, obilazi me pandur na novom BMW-u :o Iza njega jos neki stranac sa ML-om, i krenem ja za njima, ML je posle otisao brze, a pandur vozio po kisi preko 150 :o I to tacno vidis kako se bori sa motorom i kako isti krene da seta levo-desno kad proleti kroz baru...
Posle par stotina metara sam batalio, necu da zgazim pandura ako padne sa motora :kezo:
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

^
Da, postavio je ovo vec neko na temi YT, mnogo se srecno zavrsilo po obojicu.

NexT napisao:Apsolutni kralj voznje po kisi mi je jedan pandur na motoru.
Pre 10ak dana idem za Jagodinu, ubija kisa ceo put, vozim 130-140, i vidim far koji mi se prilicno brzo priblizava. Pomerim se u desnu traku, obilazi me pandur na novom BMW-u :o Iza njega jos neki stranac sa ML-om, i krenem ja za njima, ML je posle otisao brze, a pandur vozio po kisi preko 150 :o I to tacno vidis kako se bori sa motorom i kako isti krene da seta levo-desno kad proleti kroz baru...
Posle par stotina metara sam batalio, necu da zgazim pandura ako padne sa motora :kezo:
A da znas koliko se ti motori (ne)odrzavaju. Na tom motoru je izgleda jos i bila novija guma sa nesto sare, inace jako cesto voze na stvrdnutim celostonkama, bar ovi po NS. Ccccc.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ogi napisao:Pogledati obavezno !!! :trljamoci:

http://www.b92.net/automobili/razno.php ... _id=651209
2002. sam imao identicnu situaciju i isto odreagovao (uz kocenje takodje). Lik sa Audijem je preticao bus na starom putu NS-BG - potpuno ista situacija osim sto je Audi zaorao travu. A meni su smrdele kocnice sve do Beograda. Ni dan danas nemam pojma kako sam to izbegao. Sve mi izgleda kao kroz maglu a tad je delovalo kao usporeni film.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

dragvorl napisao: A da znas koliko se ti motori (ne)odrzavaju. Na tom motoru je izgleda jos i bila novija guma sa nesto sare, inace jako cesto voze na stvrdnutim celostonkama, bar ovi po NS. Ccccc.
glanc nov BMW... Tj prilicno sam siguran da je BMW...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Eto, taj je imao srece ako su nove gume. ALi porazvaljuju oni to brzo.
SlikaSlika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Sreća je kad ima prostora da prođu tri vozila i kad se ovaj što je napravio sranje skloni skroz u stranu. Čudno je da niko ne bira da sleti sa puta iako su mu veće šanse da preživi nego direktan sudar.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Strasne su to stvari. Koliki kralj treba biti da onako pretices, pa jos po kisi. Ja sam dva puta imao situaciju kada sam morao bas bas da bezim u desno. Jednom sam malo sisao sa puta, negde na Ibarskoj, drugi put sam skoro ocesao stenu u OK klisuri.

Treci slucaj je bio onaj na snegu, gde sam morao da usmeravam auto izmedju gospodje koja je izletela iz bocne ulice i parkiranih automobila. Rezultat: sklopljen retrovizor. Daleko je to od one situacije, ali me asocirao Cozmo sa onim da taj trenutak traje dosta dugo, svasta prodje kroz glavu, a mozak stvarno radi ekstremno brzo

Tptlk
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Juce mi je srce stalo na pesackom kod Carine na Bgd. Lepo obelezeno da je skola u blizini, lezeci policajac i pesacki prelaz. Dete od nekih 10-12 godina stoji i cekam. Ja stajem u srednjoj traci, desno od mene staje drugi auto. Blicnem klincu i on onako bojazljivo krene da prelazi ulicu. Tek kad sam video beli X5 koji u levoj traci nailazi i ide pravo na dete bilo mi je jasno zasto je klinac bio neodlucan. Uglavnom, debil u X5 je proleteo, jedva izbegavsi da ne udari klinca. I samo dodao gas i na raskrnici otisao desno. Pomislio sam da ga jurim da mu upisem tablice, ali kontam da je namerno bezao desno i da je dalje stisnuo gas bas u slucaju da ga neko ne bi stigao.
Da je udario dete ziv bi se pojeo sto sam uopste stao na pesacki.

HTC WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

mene malo cudi kako ga taj iz bmw-a nije video, ne znam koliko se visoko sedi u njemu...
sto se tice takvih djipova i ponasanja vozaca u njima, nije vise vredno ni komentarisati...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Nema sta da vidi. Ako neko stoji pred pesackim, verovatno je da neko prelazi ulicu, pogotovo kod skole.

Tako sam jednom na nbgdu imao situaciju slicnu trojancevoj. Stajao sam u srednoj traci kada je zena krenula da predje. Videvsi da u levoj traci auto ide dosta brzo, dao sam jaci gas (hvala Bogu na bucnom dizelu),pomerio se malo unapred i zveknuo sirenu. Zena se uplasila i zastala, dovoljno da ne predje ulicu i primeti onog. Lik je nekako uspeo da stane, negde na pola pesackog...

Tptlk
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

To je nezgodno kada je vise traka, na Slaviji u Nemanjinoj se isto cesto desava slicno
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Elementarna pravila saobracaja: propustanje pesaka. Ne vredi ni komentara. :ccc:
SlikaSlika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Kao što rekoh, kada bi se bahatost za volanom tretirala kao predumišljaj (što i jeste) možda bi uticalo malo na te džibere.bez kućnog vaspitanja i zdravog razuma.

Neverovatno je kako lako vozači zaborave sa su i pešaci, barem toliko koliko su u kolima, a realno i mnogo više.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Pa ja pisao pre par meseci kako sam izletao u levu traku pred lika koji se zaleteo...

Dobro je da se nista nije desilo...
Odgovori