Pеšaci

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Pеšaci

Post od Grujic »

Kada se se ide Tosinim bunarom od Zemuna, pa onaj deo gde se ulica suzi i srene ulevo, ima kao S krivina, posle ne znam da li se i dalje vodi kao Tosin ili druga ulica, no nebitno. Taj uzi malo krivudavi deo ima pesacki, lepo obelezen. E sada, taj deo je JAKO opasan, jer tu zive neki romi, cesto ih vidjam, i mala deca trckaraju, puste ih bez kontrole, a ima zbunja i rastinja bas uz put i u pojedinim situacijama dete bas moze da se ne vidi, a izleti lako i eto belaja...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od Delija »

Modesty napisao:"Danas vozim pored skole u svoj kraju, stoji dete na pesackom prelazu sa suprotne strane od mene i ceka da predje. Ja lepo stanem. Medjutim sa strane gde je klinka nikome ne pada na pamet da je propuste samo voze. Skola, pesacki, dete koje ceka da predje i nikome ne pada na pamet da je pusti, a ja ko kreten stojim i cekam da degeni stanu. Na kraju posle par minuta, uletim u suprotnu traku i blokiram degene da dete predje ulicu."
Tu je zeznuto ako ti stanes, pajser pored tebe se zaleti da prodje, a pesak njega ne vidi.
Par puta sam tako svirnuo pesaku da otvori oci, a pesak se nadrka na mene u trenutku pa kad skonta "koliko je sati" izvinjava se :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Grujic napisao:Kada se se ide Tosinim bunarom od Zemuna, pa onaj deo gde se ulica suzi i srene ulevo, ima kao S krivina, posle ne znam da li se i dalje vodi kao Tosin ili druga ulica, no nebitno. Taj uzi malo krivudavi deo ima pesacki, lepo obelezen. E sada, taj deo je JAKO opasan, jer tu zive neki romi, cesto ih vidjam, i mala deca trckaraju, puste ih bez kontrole, a ima zbunja i rastinja bas uz put i u pojedinim situacijama dete bas moze da se ne vidi, a izleti lako i eto belaja...
Zemunska ulica, tu prolazim svaki dan kad se vracam s posla. Cigancici su non stop tu i setaju i igraju se opusteno po ulici i samo izlecu ni ne gledaju, znaci veoma je opasno. Tuda prodjem sa 20-30 na sat, pogotovo nocu, a sa strane Tosinog se svi zalecu, pesacki se ne vidi dok ne krenes da izlazis iz krivine, ali romi tu izlecu stalno sa prikolicama, motorima, biciklima, mala deca trckaju...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Malopre smo imali pricu o postovanju pesaka na pesackom i opasnostima koje prouzrokuju vozaci automobila.

A sada da opletem malo i po pesacima :mrgreen:
MIlion puta je receno, ali jednostavno moram ponoviti: Ljudi su neverovatni.
Opet ista scena, isto mesto, cuvena Slavija. Pre neki dan sam pesaka obisao krug oko Slavije. Na svakom pesackom, osim u Bul.Oslobodjenja gde stoji pandur, pesaci idu ko muve bez glave, ne gledaju i samo dotrcavaju. Ja imam obicaj da stanem i propustim deo automobila, jer se pravi guzva u kruznom toku, ali dzaba sto ja stanem, kada neko dotrci i pretci i tako do beskonacnosti. Koliko samo neko moze da bude bezobziran, ne smao prema saobracaju, vec i prema sebi, jer ce negledajuci (a sve vise zveraju u telefone ili pricaju istim) izaci na pesacki, neko ce ih udariti, pa ce taj neko i lepo da naje*e... Najgori su oni koji izlaze na ulicu bez prethodne "najave", dakle setaju niz ulicu, a onda bez ikakvog osvrtanja (ili usporavanja) samo skrenu preko ulice :palica:
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Koleginica u NS fasovala kaznu od pandura u civilu.
Prelazila pesacki na zeleno i telefonirala.
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Stigla cestitka kuci ili na licu mesta?
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Osnivamo agenciju za borbu protiv pesaka. Bar onih nesavesnih :kezo: :mrgreen:

Sve je to stoka :D POgotovo oni koji ne voze...

A tek bicklisti po manjim gradovima :uf:
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Pеšaci

Post od Sloba »

A, tek biciklisti iz vojvodjanskih sela... Svaki deseti može da stoji na jednoj nozi.:)

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Gledam sad neke postove koje sam postavio na Honda Civic Forum(u) UK i nađoh ovaj video...

http://youtu.be/GNiCK7r0Loc
0:08
Posetite www.garaza.rs !
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jedva čekam sneg. Istina pešaci dodatno polude tj. ne obraćaju pažnju al šta ćeš.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:

Post od cozmo »

Pakao kod mene u AC-u:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/348251 ... ih-brigada

Oborena tri pešaka na pešačkom prelazu u Omladinskih brigada

V.V./M.R. | 17. 10. 2012. - 14:28h 14:27h | Foto: O. Bunić-Ilustracija | Komentara: 3
Na tri žene koje su prelazile kolovoz na pešačkom prelazu u Ulici Omladinskih brigada, danas oko 13.30 sati naleteo je automobil "zastava 10" koji je vozila trudnica.

Na B92 kazu da je i jedna od pokosenih zena isto trudnica i nazalost ne daje znake zivota!

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=652552

Trudnica oborila pešake i trudnicu
Beograd -- Jedna trudnica udarila je tri pešaka svojim autom na pešačkom prelazu u Ulici Omladinskih brigada kod Erport sitija. Među oborenim pešacima je i trudnica.

Da dodam da nikad nisam video da neko tu propusta pesake a vozi se preko 80-90 tuda. Ja sam par puta stao pesacima na tom prelazu a pored mene samo prozuje ko raketa. Tu vozim uvek 30-40kmh jer je autobuska stanica i cesto se prelazi ulica (ima 2 pesacka).
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Da, vozi se brzo, sa prozora sam sve video, ali ipak tvrdim da moras biti tesko operisan od volana da ovakvo sranje napravis

Ljudi su jednostavno debili, i tu nema pomoci

Kako mpze da ti se desi da ne primetis ovako nesto... Nemam reci
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Strašno. To je onaj prelaz na raskrsnici sa Đorđa Stanojevića ili ranije?
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Onaj ranije, bliži opštini. Bez semafora.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:

Post od cozmo »

Kada je dan, veoma je pregledno i sve se vidi na tom pesackom i sa jedne i sa druge strane. Verovatno je vozila 70-80 i pesaci nisu imali sanse da procene i izbegnu, a ona ih verovatno nije ni videla.

Trudnicama je jako tesko da voze - moja koleginica je jednom sela za volan u recimo 3-4 mesecu trudnoce i izasla na Gazelu i odmah zviznula lika otpozadi - a inace je savrsen vozac. Jednostavno kaze uopste nije imala koncentraciju i slabo je reagovala, nije ni kocila maltene i to taman kad je htela da se vrati kuci jer je videla da ne moze tako da vozi.
Odgovori