jaksa napisao: 18 Feb 2019, 12:53 Ne mogu da se setim koji je .ru sajt, imaju naš domaći rock, EKV, Disciplinu itd, bilo je svašta u mp3/flac
Any idea?
RuTrucker ima sve sto ti treba
jaksa napisao: 18 Feb 2019, 12:53 Ne mogu da se setim koji je .ru sajt, imaju naš domaći rock, EKV, Disciplinu itd, bilo je svašta u mp3/flac
Any idea?
Nisam se nesto snasao online sa tom vinjetom pa sam odlucio da kupim kada udjem u rumuniju. Pitam na granici nasoj gde mogu kazu oni za 100m imas neku kucicu i tu se moze kupiti. Odem ja tamo nema zive duze. Na rumunskom prelazu pitam policajca on kaze za oko 15km imas pumpu i tu se moze kupiti. Nadjem ja pumpu pumpa ne radi i pise "ne drzimo vinjete".stefankmn napisao:Treba da idem nocas za temisvar. Jel mogu negde kod nas da kupim vinjetu?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ne zna se, nisu hteli da kazu, jedino ako imas ljude bliske Mladenu pa da saznas. Novi model neki koji jos nije imao promociju.member napisao: 18 Feb 2019, 18:33 28.02. u NAVAK centru će biti predstavljanje nekog novog automobila. Zna li neko u kojem autu se radi?
Mogu da idem u Navak taj dan, ali taj dan imam i neke obaveze koje bih onda morao da pomerim.