Preko BT spojis i uradis dijagnostiku kad hoces, a isto tako imas mogucnosti programirati, ukljuciti, iskljuciti funkcije.

Ne vidim potrebu za tim pored Torquepro (ili neke druge) i kineske ELM...DasAuto napisao:uzmi sebi obdeleven. To je must have za VAG-vozace.
Preko BT spojis i uradis dijagnostiku kad hoces, a isto tako imas mogucnosti programirati, ukljuciti, iskljuciti funkcije.
Dopisi na taj spisak K04 turbo kit.passenger napisao:Servisna knjiga kaže 4 litra sa filterom. Uzeo bih 5 litara kantu i 1 litar flašu za gepek.
veliki servis videću uskoro šta sa tim. Ima rodjak jednog majstora, a delovi su 100 eura SKF.
Posle velikog servisa verovatno chip (moram da vidim kako ide to sa saobraćajnom, pa se menja osiguranje i doplaćuje se itd). I ovde je chip 1000 franaka, skoro pa pola auta![]()
Reče mi kolega da ima sad neke razlike. Ako je samo softverski promena, to može, ne mogu da znaju. Ako ima fizički kutija ispod haube, ne može.
čitaću o tome više kad dodje vreme.
[mention]DasAuto[/mention] Imam običnu dijagnostiku kineza, sumnjam da mi treba ta bolja dijagnostika. Jedino bih ubacio tempomat uskoro i aktivirao. Ne znam koje još prednosti imam sa obdeleven-om
ma to je tvornička greška
Imao sam kineza pa i ELM 327.HKS napisao: 21 Feb 2019, 21:52Ne vidim potrebu za tim pored Torquepro (ili neke druge) i kineske ELM...DasAuto napisao:uzmi sebi obdeleven. To je must have za VAG-vozace.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Kakvu dijagnostiku imas? Ja sam koristio VCDS(Pirat) par godina i sluzilo me dobro. Sad sam presao na OBDeleven da ne nosam laptop kad trebam nesto da vidim.passenger napisao: 21 Feb 2019, 21:10 Servisna knjiga kaže 4 litra sa filterom. Uzeo bih 5 litara kantu i 1 litar flašu za gepek.
veliki servis videću uskoro šta sa tim. Ima rodjak jednog majstora, a delovi su 100 eura SKF.
Posle velikog servisa verovatno chip (moram da vidim kako ide to sa saobraćajnom, pa se menja osiguranje i doplaćuje se itd). I ovde je chip 1000 franaka, skoro pa pola auta![]()
Reče mi kolega da ima sad neke razlike. Ako je samo softverski promena, to može, ne mogu da znaju. Ako ima fizički kutija ispod haube, ne može.
čitaću o tome više kad dodje vreme.
@DasAuto Imam običnu dijagnostiku kineza, sumnjam da mi treba ta bolja dijagnostika. Jedino bih ubacio tempomat uskoro i aktivirao. Ne znam koje još prednosti imam sa obdeleven-om
Gde si pokupio taj sneg?dragvorl napisao: