Vlasnik inace advokat. Svakodnevno parkira na parking i ne placa isti pa dobija kazne. Danas parkirao na problematicno mjesto pa su ga digli. Stigao taman kad su krenuli.
Posto nisu mogli tu na cosku da se dogovore otisli su na drugi parking, gdje ga skidaju poslije par min razgovora (cosak zgrade smeta pa nisam slikao).
Darko napisao: 13 Feb 2019, 23:10
Novi Sad i mostovi su posebna tema..
Zezelja cekali 19 godina, most slobode otvoren prevremeno zbog politike, most varadinska duga korodira jer nikad nije uradjena zastita, privremeni most deluje kao da ce rasklapati godinama, sad ovaj maleni klisanski most samo pomeraju rokove.. itd
A prilaz Zezelju kao "test severnog jelena da radis". Jos napravili po jednu traku u oba smera a onu prugu rasirili kao da ce TZV saobracati njome
Ima jedan advokat malo dalje, na cosku Vase Stajica i Pavla Simica koji svakodnevno parkira na trotoaru, na samom cosku ulice i ne nose ga. Jednom sam prisustvovao sceni kada je nepropisno parkiran bio njegov Range Rover i neki mali Pezo i naisao pauk i krenuo da dize Pezoa. Ja nisam izdrzao i pitam zbog cega nose Pezo a ne Range, dobijam odgovor "tako nam se hoce". Uzalud sam ih napusavao (na fin nacin). Nakon toga sam pozvao pauk i trazio da odnesu i ovog, ali naravno nista od toga. E od takvih stvari ja dobijam nervni slom i pozelim istog trenutka da se iselim...