Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Nemam pojma što ti se ne vidi,probaj pri fotografisanju da fokusiraš ekran.
Inače kod mene kad je toplo ekran je jedva čitljiv. Moraš da ga natkriješ rukom i dobro se zagledaš da bi video šta piše.
t
Inače kod mene kad je toplo ekran je jedva čitljiv. Moraš da ga natkriješ rukom i dobro se zagledaš da bi video šta piše.
t
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
znaš li ti što mi ne rade obe komande na cajgeru, ni za reset km, ni za štelovanje sata? 
Oba mi treba da resetujem SERVICE NOW.

Oba mi treba da resetujem SERVICE NOW.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Probaj levu da okreneš umesto stiskanja.
t
t
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Da se ukljucim u pricu, danas sam vozio taj 1.3tce u meganu 4, u verziji sa 140ks i 240nm/1600rpm, i najbolji deo auta je taj motor. Menjac je u najbolju ruku prosecan kao kod vecine renaulta, ali motor bas ima eksploziju snage u midrangeu i vrti se na 2400rpm na 120kmh u 6., dakle napravili su mu prostora da ne trosi mnogo, i mislim da su one cifre sto je trojanac pominjao prevelike. Da me neko pita koliko trosi na 120 rekao bih izmedju 6 i 6.5l...Misha napisao:Prosle nedelje sam vozio Qashqai 1.3 DIG-T 160ks 2WD sa rucnim menjacem u paketu N-CONNECTA SUN+ paket MAX(LED+CLD).aviator napisao: 25 Feb 2019, 09:38 Za taj, kako ga zovu, 1.33, u mnogo testova kažu da je žedan. Bez obzira na snagu i vozilo koje je voženo(Megan, Qashqai, Kadjar).
Motor je izuzetno elastican,potentan i malo trosi. Prosek posle test voznje,da kazem cisto gradske je bio 7,8 litara a nije vozen lagano.
Gledao sam pre voznje testove,svi ga redom hvale i isticu kako malo trosi (prosek je uglavnom svima bio 7-8 litara).
1.3 DIG-T 160ks DCT7
https://www.youtube.com/watch?v=p1KFonhPGXM
https://www.youtube.com/watch?v=nrs17asS6qc
https://autoblog.rs/blog/auto/video/201 ... -1.3-dig-t
Moja zamerka je bila na menjac jer je lose uparen sa motorom, i verujem da je najbolja varijanta neki tce+edc, reno vec neko vreme deklarise manju potrosnju za automatike sa istim motorima nego za manuelce...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
- passenger
Neće Dunx, ništa ne reaguje ni levo, desno, a ova desna ne reaguje na pritiskanje, tj. reset dnevne km. Mislim da je tu žešći zajeb popraviti, skidati itd.
Moram reći da mi je Corsa nekako sigurnija bila na tim većim brzinama. Passat leluja, nekako plovi nesigurno, dok Corsa je bila direktna i sa 180 kmh. Nisam probao Passat, ali verujem da ljulja kao brod sa 200 kmh.
Drugačiji je osećaj u Corsi i Passatu. U Corsi osetiš tačno koliko ideš po zvuku, neudobnosti (poskakanju), šaltanju itd. Passatom sam na 130-140 kmh, ne oseća se.
Moram reći da mi je Corsa nekako sigurnija bila na tim većim brzinama. Passat leluja, nekako plovi nesigurno, dok Corsa je bila direktna i sa 180 kmh. Nisam probao Passat, ali verujem da ljulja kao brod sa 200 kmh.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
passenger napisao: Passat leluja, nekako plovi nesigurno
Sent from my RNE-L21 using TapatalkTheWickerMan napisao: Trokrilni šifonjer na točkovima.
- Ivan
195 45 16 vs 195 65 15, sportski trap u corsi protiv plivajuceg standard VW trapa. Plivao je meni i golf, nije bas najsigurniji osecaj bio
- Ivan
Passat na 17c ima vise mesa na gumi nego corsa na 16c. Cak i na bmw se oseti kako balonka pliva na 200kmh,
To se zove tork, ono što Honda nema

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Lagana gradska noćna vožnja
Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Mucki provokatoru...Heinz napisao:To se zove tork, ono što Honda nema
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
- passenger
Miso dam ti Pezo da mu dignes gradski prosek, a ja cu Vitari spustiti prosek gradski na 7

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”