Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Taj je uzeo i moj komsija, ali 2wd. Ista prica sa potrosnjom. U svemu se slazem u poredjenju sa Vitarom.Dare4x4 napisao:Ja sam razmatrao i Tucsona i Vitaru S koja je tad bila tek izašla. Tucson je ostavio bolji utisak u svemu. Veći, meni lepši, bolja multimedija, lepši unutra, više servisa (20km od mene najbliži; za Suzuki 250km), garancija bez ograničenja km, multilink pozadi (to za Suzuki nisam siguran). Nije mi se svidelo što nema posebnu garanciju na lim od bar 10 godina. Suzuki je imao 12.
Na kraju sam uzeo 1.6T-Gdi 4wd. Troši skoro 10 litara ali bar ide kako trebaDrugi motor nisam ni gledao zbog obaveznog 4wd koji sam hteo, a izgleda da je najpopularniji 1.7crdi 2wd koji se više i ne nudi u FL.
Sto se tice Tucsona, 1.6 T -GDI 4WD bi takodje bio moj izbor ali u tom segmentu do 22.000e bih pre odabrao Qashqai 1.3 DIG-T 160ks u Tekna ili N-CONNECTA SUN paketu. Jedina mana kod tog motora je to sto nece moci da se upari sa 4WD.Dare4x4 napisao: 25 Feb 2019, 15:46
Na kraju sam uzeo 1.6T-Gdi 4wd. Troši skoro 10 litara ali bar ide kako trebaDrugi motor nisam ni gledao zbog obaveznog 4wd koji sam hteo,
Nadam se da si pogledao ovaj klip
Sto bi se dlanovi znojili, moze samo makina da se oznoji. Ja iz druge ne izbacujem kolko god da urla i vapi, jbg to mu je stimug.aviator napisao:Fali mu Nm za preticanje bez adrenalina i penjanje na Iriški bez znojavih dlanova.