Dobro veče
Re: Dobro veče
I bugari
Onda je problem u nama. Ne valjajuju nam Hrvati, Crnogorci, Bugari, Grci, Rumuni, Mađari, Makedonci, Šiptari, Albanci...
Pda
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Sto se onda bunis za ZK ako ti ne priznaju?kragujevac napisao:Ne fali joj verovatno ništa, ali ja ne moram da idem tamo.
Zadnje bar dve god kako idem preko BG nikakvih guzvi na gr nema, malo kod nas ali nista strasno.Heinz napisao:Realno, jedino su problem gužve na gr. prelazu. Put je odličan, i ovaj naš novi (kome fale neke deonice) i onaj u BG.
Bravo za komentar.Heinz napisao:Onda je problem u nama. Ne valjajuju nam Hrvati, Crnogorci, Bugari, Grci, Rumuni, Mađari, Makedonci, Šiptari, Albanci...
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Ja od 2013 sve preko BG. I Tasos i Halkidiki.
Put je super, jedino vikendi na granici avgusta meseca sa svim Turcima iz EU i sire mogu da budu izazovni.
Put je super, jedino vikendi na granici avgusta meseca sa svim Turcima iz EU i sire mogu da budu izazovni.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ma jok. Onaj se ponosi svojim lupetanjem, ne mora da se krije. Ovo je sorta koja ce sutra da promeni stranu kao sto menja nickname na forumu.passenger napisao:Laki 100%
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
To da verovatno, ja uvek tempiram da idem i vracam se radnim danima, zato valjda nemam problem sa guzvama na gr prelazima i Turcima.ikac2000 napisao:Ja od 2013 sve preko BG. I Tasos i Halkidiki.
Rumuni nam valjaju, samo što su cigani, prljavi, ružni, sirotinja...
...k'o i mi.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Oni su nam jedini pravi prijateljski narod I drzava.jaksa napisao: 28 Feb 2019, 14:12 Rumuni nam valjaju, samo što su cigani, prljavi, ružni, sirotinja...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Netacan i bzvz komentar.Heinz napisao:Onda je problem u nama. Ne valjajuju nam Hrvati, Crnogorci, Bugari, Grci, Rumuni, Mađari, Makedonci, Šiptari, Albanci...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Mi smo gori.aviator napisao:...k'o i mi.