Novi Sad
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Novi Sad
Kakav kolaps sad oko 17h. Vece guzve ne videh nikad u ns. Dal je zbog petka ili 8 marta. Putovao sam sat vremena od detelinare do pezosa..
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja sam uleteo u onaj picvajz kod higijenskog. Jutros oko 10h prestao semafor da radi. Na sta je ono licilo, kao u filmovima kad naprave onu guzvu.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sa automatskim menjacem sve je lakse 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Preko ostrva je lakse 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
A ja izneverovao da sam cekao 4 semafora kako bih prosao raskrsnicu kod Merkatora iz pravca Limana 4. A isao sam pravo. 18:30h je bilo... 

Ja ne mogu da verujem da u ovakvim situacijama ne koristis Bul. Evrope i most SlobodeDarko napisao:Kakav kolaps sad oko 17h. Vece guzve ne videh nikad u ns. Dal je zbog petka ili 8 marta. Putovao sam sat vremena od detelinare do pezosa..
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Pa koristim. Da napravim polukruzno na BE sam cekao sto godina.. a u narodnog fronta čep ne pomera se niko..
Valjda se poklopio petak + 8 mart..
Cudi me za Narodnog fronta, uvek tuda idem jer je manja guzva u odnosu na Cara Lazara, ali jbg poklopilo se sto kazes.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam oko 4 prosao pored Linde, kolona izmedju dva kruzna toka (ovaj kod Lidla i onaj kod groblja) se bila spojila. Stvarno kriticno. Vi koji ne morate ici autom kupujte skutere, to je spas leti 

Vrlo moguce da se sve poklopilo.Darko napisao:Pa koristim. Da napravim polukruzno na BE sam cekao sto godina.. a u narodnog fronta čep ne pomera se niko..
Kad idem sa Bul. Evrope prema Limanu uvek skrecem desno u Sekspirovu. Posle imas jedan semafor gde uglavnom nije neka guzva i onda uslov za most Slobode
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U Bazaru imam nekoliko sati posla. Gde je najbolje/najjeftinije ostaviti automobil?
TapaT
TapaT
Bilo gde samo ne na limanu. Tamo policija u saradnji sa kriminalcima krade automobile i delove.
Cep, jer ljudi parkiraju na putu, pa je prakticno slobodna samo jedna traka.Darko napisao: 09 Mar 2019, 00:37 Pa koristim. Da napravim polukruzno na BE sam cekao sto godina.. a u narodnog fronta čep ne pomera se niko..
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
pedja napisao: 13 Mar 2019, 11:17 U Bazaru imam nekoliko sati posla. Gde je najbolje/najjeftinije ostaviti automobil?
TapaT
U neposrednoj blizini je sve crvena zona i mozes parkirati na samo dva sata. Kucaj u google Trg galerija i tu imas parking sa rampom koji nije vremenski ogranicen, a nalazi se preko puta Bazara. Ili trazis u okolini plavu zonu...