Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Pa teoretski je moguće, recimo ja tebe prislim da mi prodaš auto i ti to učiniš i onda neko treće lice može da dokazuje da sam ja to uradio pod prisilom ne bi li se taj ugovor poništio i to treće lice dobilo priliku da kupi auto od tebe. To je naravno teško izvodljivo i sve stranke moraju da učestvuju u procesu ali eto žena advokatica znala kako to ide i isterala stvar.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne treba pričati na pamet, kad ne znamo ni jednu ni drugu stranu priče, ali što kaže Jaksa, sramota me kad pročitam da se tako nešto dešava.
Posetite www.garaza.rs !
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Nije ovo ni prvi a ni poslednji slučaj da se stanovi prodaju duplo.
I sad umesto da pravna država lepo zapleni svu imovinu investitoru, a teško da će da udare na nekog svog
, i da ga pritvori zbog višemilionske prevare oni upućuju ljude da vode nekakve sporove od više decenija.
Ovo dvoje nesrećnih ljudi jednostavno to znaju i lakše je da se pobiju između sebe a poraženi neka lupa glavu po sudovima i pokuša u ovom lavirintu od države i birokratije da istera svoju pravdu.
I sad umesto da pravna država lepo zapleni svu imovinu investitoru, a teško da će da udare na nekog svog

Ovo dvoje nesrećnih ljudi jednostavno to znaju i lakše je da se pobiju između sebe a poraženi neka lupa glavu po sudovima i pokuša u ovom lavirintu od države i birokratije da istera svoju pravdu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/34789 ... aja-godine
ja i ne verujem bas u ovo. Mislim da se vise dize frka i stvara pritisak da bi se to stanje malo sredilo...
ja i ne verujem bas u ovo. Mislim da se vise dize frka i stvara pritisak da bi se to stanje malo sredilo...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Isto mislimo..
Jer bi ukidanje belog sengena dovelo da pogorsanja politickih odnosa i destabilizacije Blakana, kako se navodi....
edit by mod: Obrisan neprimeren sadržaj - vređanje po nacionalnoj osnovi.
Jer bi ukidanje belog sengena dovelo da pogorsanja politickih odnosa i destabilizacije Blakana, kako se navodi....
edit by mod: Obrisan neprimeren sadržaj - vređanje po nacionalnoj osnovi.
Brzine idu u H-a !!!

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja imam info da je stvar veoma ozbiljna a čujem i na DW da je ozbiljna.
Ima tu i politike da se razumemo, pošto smo proteklih godina stvarali sliku o nama kao naciji kojoj je bezvizni režim jedna od svetinja a da pritom 12% stanovništva poseduje pasoš i putuje redovno u druge zemlje.
Postoji opcija da se vize uvedu za 4 zemlje u kojima se najviše traži azil i ona je gotovo izvesna.
I nismo samo mi u pitanju komplatan zapadni Balkan sa sve Rumunijom i Bugarskom su na tapetu.
Meni lično je recimo zanimljivo da ta EU neće da promeni svoj zakon i jednostavno procenu smanji sa dva meseca na dva dana pa lažne azilante može odmah da vrati zemlji iz koje dolaze i zabrani ulaz sledećih x godina.
Ima tu i politike da se razumemo, pošto smo proteklih godina stvarali sliku o nama kao naciji kojoj je bezvizni režim jedna od svetinja a da pritom 12% stanovništva poseduje pasoš i putuje redovno u druge zemlje.
Postoji opcija da se vize uvedu za 4 zemlje u kojima se najviše traži azil i ona je gotovo izvesna.
I nismo samo mi u pitanju komplatan zapadni Balkan sa sve Rumunijom i Bugarskom su na tapetu.
Meni lično je recimo zanimljivo da ta EU neće da promeni svoj zakon i jednostavno procenu smanji sa dva meseca na dva dana pa lažne azilante može odmah da vrati zemlji iz koje dolaze i zabrani ulaz sledećih x godina.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa budale jos sa 400e povecale na 800e mesecne prihode po azilantu..
A prosecna plata kod nas 350e...
Racunica je jednostavna
A prosecna plata kod nas 350e...
Racunica je jednostavna

Brzine idu u H-a !!!

Nemačka neće da smanji taj proces jer bi tako gubili političke poene kod liberala pa im je lakše nama da podviknu. Nema od tog ukidanja ništa...
Moje misljenje:
Ako nam uvedu vize ponovo to bi znacilo da je ova Vlada za ovih par meseci odigrala svoje. Pritom, 90% ljudi bi se izjasnilo protiv EU, prestale bi evrointegracije (koja je poenta istih ako ne mozemo normalno da udjemo u tu EU), zategli bi se diplomatski odnosi i moglo bi sve onako lagano da ode u 3lpm, posto bi Srbija dosla na nivo iz '95...
Mislim da to nikome ne ide u prilog, pa ni zapadnoj EU, tako da cenim da se vize nece ponovo uvesti...
Ne sumnjam da je ozbiljno, al nije prvi put da prete. I prosle godine u ovo vreme je bilo tako, pa je za par dana xy % smanjen broj azilanata... Sad ce Ivica da uzme stvar u svoje ruke

Ako nam uvedu vize ponovo to bi znacilo da je ova Vlada za ovih par meseci odigrala svoje. Pritom, 90% ljudi bi se izjasnilo protiv EU, prestale bi evrointegracije (koja je poenta istih ako ne mozemo normalno da udjemo u tu EU), zategli bi se diplomatski odnosi i moglo bi sve onako lagano da ode u 3lpm, posto bi Srbija dosla na nivo iz '95...
Mislim da to nikome ne ide u prilog, pa ni zapadnoj EU, tako da cenim da se vize nece ponovo uvesti...
Ne sumnjam da je ozbiljno, al nije prvi put da prete. I prosle godine u ovo vreme je bilo tako, pa je za par dana xy % smanjen broj azilanata... Sad ce Ivica da uzme stvar u svoje ruke

Pa da. Policija na graničnom prelazu može prostim pogledom da ustanovi ko izlazi iz zemlje poslovno/turistički, a ko u nameri da bude "ekonomski azilant".
Ђенерал Јанковић
A ambasadama je do sada bilo teško da zahteve za azil primaju u Beogradu
Lakše je pustiti nekoga da se voza do Nemačke, da sedi tri meseca u nekoj zgradi, plaćati ga 800 evra i posle držati nekome predavanje kako ne vodi računa o svojim građanima.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Obratite paznju da diskusija ne skrene previse u pravcu politike i neprimerene rasprave. Prema tome nece biti tolerancije!
Izdato je do aprila 3 miliona pasosa, tako da tesko da 12% ima pasos. E sad, redovno putuje sigurno daleko manji broj.samo polako napisao: 12% stanovništva poseduje pasoš i putuje redovno u druge zemlje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Koliko sam pratio za vize je kritikovana i prošla vlast.
Ceo problem sa azilantima je više ekonomski, jer određene društvene grupe tako nakratko obezbeđuju svoju egzistenciju.

Ceo problem sa azilantima je više ekonomski, jer određene društvene grupe tako nakratko obezbeđuju svoju egzistenciju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...