Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Ogi napisao: 13 Mar 2019, 08:08 Mene juce zvali iz Telekoma I ponudili mi standardnu varijantu, 3 meseca bez pretplate I jos 1GB interneta.
Ipak cu ici na varijantu prelaska u VIP, tako cu dobiti malo vise.
Moracu sa uzivo pogledam Honor 8x I Mate 20 lite jer drugacije ne mogu da se odlucim.
Pisao im mail jos pre 2 nedelje a oni me sada zvali. Ja sam na Mix M a rekao sam da bih presao na Omorika 1.Puzo81 napisao: 13 Mar 2019, 17:47 Ogi, jesi zvao call centar ili si slao mail na kontakt pa te zvali?
Ili si išao preko sajta VIP-a bez kontakta sa MTSom?
Koliko sam čitao na benchmarku uglavnom idu ko je imao Mix M onda novi Morava 2 3 m po dinar a ko je imao Mix L i XL idu Omorika 1 5 ili 7meseci po dinar uz natezanje. Dodatni 1Gb online za sve bla bla
Teško. Kad je prijatelj naručivao Mi usisivač, cirka 350e, uporediva Roomba je bila 3x skuplja.Vladapetr napisao:Lele, otkidaju sa cenom. Jel ovaj najbolji od tih smart usisivača ili ima boljih u istom cenovnom rangu?
Dovoljno je dobra kamera za generalnu primenu sa Gcam. Usuđujem se da tvrdim da neće niko videti razliku u proporcijama slike koje se inače šalju i razmenjuju netom.HKS napisao:Kamera na Poco je losija i od redmi note 6, RN7 Pro sa sony senzorom, mislim da ce biti dobrana razlika. Gcam moze na svaki Xiaomi noviji.
Sta ne valja u izrazavanju? Ako ste gospodin sa beckog dvora, da ne koristim onda cuveni srpski izraz na J?
P.s. a zasto da se okaci macku o rep 48mpx?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Hvala mnogo. Dakle, za preporuku je P10!pedja napisao: 13 Mar 2019, 14:36Meni je super.member napisao:Jel ima neko Huawei P10? Jel valja čemu?
Radi posao (bukvalno). Dosta ga koristim kao službeni i mislim da ovih dana puni dve godine. Dosta poziva, mailova, neta.
Nisam stručan za kameru. Baterija mi izdrži dan. Neke zahtevne igrice ne igram, pa ni one manje zahtevne. Multitasking i brzina su OK, trpi dosta otvorenih aplikacija.
Iako ističe ugovor, neću ga menjati. Radi. Pa, dok bude trajalo...
TapaT
Tek sam sad skontao da im maskota nosi rusku subaru i petokraku. Koliko njih boli ona stvar...tlazar napisao:Bice dobrih snimaka
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk