markoue napisao: 15 Mar 2019, 23:10
Jel zna neko za auspuh servis u Beogradu koji krpi auspuhe? Koji god da sam zvao samo menjaju komplet. Pogospodili se izgleda..
To krpljenje nije uspevalo ni pre 15 godina dok su se vozila stara kola. A nije se ni isplatilo, jer svaki var košta.
Zapravo obrnuto, juce sam kupio clia mk1 sa rupicom na spoju lonca i cevi. Sredicu svakako kad odem u Ue, posto auto nije za mene, mada bi bolje bilo ovde. Nisam Pirketa, danas ga zovem pa cu videti sta kaze.
Pitanje za Svajcarce,. Da li vinjeta moze da se kupi na autoputu pri ulasku iz Nemacke, i gde (pretpostavljam na benziskoj pumpi)? Sledece nedelje se spustam kroz Svajcarsku do Italije...
Prolaziš 2 km od mene ako ideš za IT. San Bernandino pass ti je super za vožnju.
Radara imaš svuda, vozi max 130-135 kmh po cajgeru. Nemoj da dodirneš 140 kmh po cajgeru.
Nemoj da te brine limit od 120 kmh. Ja uvek prolazim pored radara 130-135 i nijednom me nije blicnuo.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Naspi pun u DE, jer u CH i IT ti je skup dizel, posebno na autoputu. Doručak na autoputu na pumpama plaćaš baš dosta para, tipa jaje i parče slanine,skoro 10 eura. Kapućino 5 eura itd.
Najbolja opcija je silazak sa autoputa. Ma nemoj bre da jedeš u CH, skupo
Poslednja izmena od passenger u 16 Mar 2019, 09:15, izmenjeno 1 put ukupno.
sa 3-4 auta tako vozio i nikad me nije uhvatilo. Mislim da je Laki platio sa 132 po GPS, znači tu je negde granica. Spuste oni par km i platiš zešto tipa 30-35 eura