Zato je na Adi bila gužva neviđena, kažu neki.
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Čemu takav defetizam? Ovog ludaka i menjamo, između ostalog, zato što je naumio da "odradi" to što je naumio.jaksa napisao: 17 Mar 2019, 17:09 Odradiće ovi posle njega. Uostalom, sve je već odradjeno 1999., ovo su završni radovi, a majstori su već isplaćeni.
Ђенерал Јанковић
To je cinjenica, ali svetski trend je da gospoda otpadaju. Pocevsi sa Trump-om pa na dalje. Bas imam tu dilemu za sledece izbore u NLu (sreda). Rute je standardni gospodin, sve pokusava da ispegla, kada ti zavuce i ne znas da se to desilo
Ali poceli su mnogo to da rade, ili se tako bar cini...
Prema tome gospoda dole
a pravi ljudi gore, bili gospoda ili ne...

Prema tome gospoda dole

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sve u svemu nije bio loš vikend. Digla se energija...naravno da je moglo i bolje, ali kako je kilavo bilo do sada ovo je mnogo bolje. Protest u nedelju je došao kao bonus jer se sam predsednik namestio. Iako ćete preko mainstream medija slušati o nekakvom nasilju, toga praktičo nije skoro ni bilo...u subotu je policija sporadično tukla one koji su bili na nižim spratovima u zgradi RTS van glavne grupe i to je to od nekih većih izliva nasilja. Gurkanje, rušenje ograde,kao i biber sprej koji je bacila policija u nedelju je smešno. Nisu ovo 90-te, nema više onih žestokih likova, tj. mnogo ih je manje, manji je entuzijazam naroda, ali nije ni policiji mnogo do tuče...ukapirali su i oni neke stvari tokom godina. Jedino što ima više ludaka, koji bi mogli da naprave neko izdvojeno sranje sami za sebe. Predsednik se non stop busa kako se ne plaši, što valjda govori dovoljno koliko se ne plaši...to bar muškarci znaju kako funkcioniše. Ono što je loše kod opozicije što se ispostavljaju nerealni zahtevi i rokovi koji se ne mogu ispuniti i to će biti problem.
U planu je bilo da bude protest na Kalemgdanu sutra popodne...sada je nejasno da li toga biti jer je jučerašnji protest to bacio u drugi plan. Stay tuned.
U planu je bilo da bude protest na Kalemgdanu sutra popodne...sada je nejasno da li toga biti jer je jučerašnji protest to bacio u drugi plan. Stay tuned.
Da, ovo je sve nekako, kao za pussies
Nema pendrečenja, svi su na "vi", svi mašu onim mobilnim telefonima dok snimaju...pfff 
Šalim se naravno - dosta brzo je ovo sve eskaliralo i dobro je što je tako. Ne znam da li ste primetili, on drži konferenciju za novinare a čuju se pištaljke. Atmosfera kao na parastosu. Posle je mogao da se opusti i da karta šaha se Nešom iz Beograda

Šalim se naravno - dosta brzo je ovo sve eskaliralo i dobro je što je tako. Ne znam da li ste primetili, on drži konferenciju za novinare a čuju se pištaljke. Atmosfera kao na parastosu. Posle je mogao da se opusti i da karta šaha se Nešom iz Beograda

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Valjalo bi samo da je malo vise ljudi bilo, ali nije ni ovako lose.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Odes kod prijatelja par dana u inostranstvo, ne otvaras vesti na telefonu, slusas neke druge price.. mozak se ocisti, resetuje sve do momenta dok se ne vratis kuci 

Darko, presavi tabak!
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Vrlo dobar članak.
Ista stvar se odigrava i u CG i u Srbiji, sve se vrti oko Amera.
http://www.rtvbn.com/3944745/nisu-dali- ... nim-dodika
Ista stvar se odigrava i u CG i u Srbiji, sve se vrti oko Amera.
http://www.rtvbn.com/3944745/nisu-dali- ... nim-dodika
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
A nije isto, BiH je baš njihov projekat, i Dejton je bio pokazivanje moći, kao nesposobni Evropljani ne možete rešiti neki periferan sukob na vašoj teritoriji bez nas...I tu u BiH možeš da laješ, ali konkretno ne smeš ništa jer će oni reagovati...Tako da, zato dopuštaju malo slobodniju priču Dodika.
CG je rešena, NATO i to je to, kraj.
Mi lebdimo između ničega i nečega, ne znamo gde bijemo, ali to nije ništa novo. Nama se ionako istorija ponavlja.
CG je rešena, NATO i to je to, kraj.
Mi lebdimo između ničega i nečega, ne znamo gde bijemo, ali to nije ništa novo. Nama se ionako istorija ponavlja.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Vidi, da smo znali sami da se dogovorimo, niko nas ne bi dirao
ovako pošto je prešlo u građanski rat, naravno da će da se mešaju.
Nešto nisam primetio npr. Čehe i Slovake da kukaju na strano mešanje ili Rumune i Moldavce.
Ko nam je kriv kad smo primitivni...

Nešto nisam primetio npr. Čehe i Slovake da kukaju na strano mešanje ili Rumune i Moldavce.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Za Rumune i Moldavce, grešiš. Njih su "razvojili" Sovjeti.
A sadašnji Rumuni-Moldavci i Rusi-Moldavci, se još nisu razdvojili.
Poistovećivati na izgled slične procese, bez osvrta na različitu prošlost sukoba, je, najblaže rečeno, trolovanje.
A sadašnji Rumuni-Moldavci i Rusi-Moldavci, se još nisu razdvojili.
Poistovećivati na izgled slične procese, bez osvrta na različitu prošlost sukoba, je, najblaže rečeno, trolovanje.
Ti stvarno misliš da je nama i njima uopšte bilo dozvoljeno da se dogovorimo?Ji 4Tze napisao: 18 Mar 2019, 15:41 Vidi, da smo znali sami da se dogovorimo, niko nas ne bi diraoovako pošto je prešlo u građanski rat, naravno da će da se mešaju.
Mislim da sam kod Malagurskog u filmu video uporedni snimak dnevnika HRT i RTS:sve isto od reči do reči samo četnici i ustaše se razlikuju.
Ili protesti protiv rata u svim republikama-ja to nikada pre nisam ni video ni čuo...
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Naravno da verujem da je moguće, kako je Jugoslavija opstala tolike godine ako je bilo nemoguće?
Više me čudi što vidim da je ovde pravilo da ljudi u godinama kad treba da budu najsposobniji i dalje misle da tamo neko sa strane treba da odluči šta će da rade (bukvalno) sa svojim životom.
Više me čudi što vidim da je ovde pravilo da ljudi u godinama kad treba da budu najsposobniji i dalje misle da tamo neko sa strane treba da odluči šta će da rade (bukvalno) sa svojim životom.
Boringly average, but also perfect for school run mums