Sad ja tebe ne razumem koji od dva rendera je logičan nastavak.Sloba napisao:Ne ulazim u to koliko im znači prodaja nekog modela pošto se zaista ne razumem u visoki menadžment u auto-industriji, ali ovako posmatrački, više je nego primetno da je pojavom i stilom ovo logičan nastavak svog (svojih) uspešnih predhodnika. Tu mislim i na Xsara Picasso.paja napisao:Ima, a imala je i Multipla pa su je redizajnom smirili. Meni deluje da ipak ne smeju da se kockaju toliko ca C4 Piccaso. Da je npr C6 koji se prodaje u daleko manjem broju primeraka pa i da probaju.
Citroen C4 Picasso 2
Re: Citroen C4 Picasso 2
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Između ostalih, i taj koji si komentarisao, taj sa razbacanim farovima... No, nebitno, sve ilustracije novog modela su vrlo slične onom što već postoji i tako i treba da bude.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

vat d fak? 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ovo može u konkurenciju sa Multiplom prve generacije.
Posetite www.garaza.rs !
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Multipla je mis sveta za ovo. Ja ne znam koji im je moj: svaki auto u trenutnoj gami im je prelep, pa ih to smorilo, sta li?

E, ovo nece biti moj sledeci auto. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Ovo je bre ružno!
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Od vjerovatno najljepseg auta u klasi su napravili jedan od ruznijih, stvarno su majstori