Novi Sad
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Novi Sad
U to vreme je i pre 30 godina bilo vise vozila na tom potezu. Vikendasi. Odlaze jedan po jedan u cetvrtak, petak, subotu, nedelju prepodne, kako koji, a svi se vracaju u tih par sati.
Plus idealan dan, svi izasli. Ja sam bio na Palicu i ista prica, nije se moglo proci.
Plus idealan dan, svi izasli. Ja sam bio na Palicu i ista prica, nije se moglo proci.
Vikendasi su mizeran broj u odnosu na ostale.
Kad pogledas tablice RU, LO, SM, Sabac, Bosna...
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Kad pogledas tablice RU, LO, SM, Sabac, Bosna...
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Godinama je guzva nedeljom na mostu, toliko da izbegavam i kalkulisem da li cu ici i kada cu se vracati.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Neverovatno da toliko ljudi i dalje dolazi, znaci nije se sve jos ispraznilo. A i NS nije bas ubio se za posao.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
U nedelju sam krenuo bajsom iz Beocina. Guzva nije bila samo na mostu, vec i odmah nesto posle Beocina, skroz do vrha iznad mosta... Beskrajna kolona, pa jos kada se preplete sa autobusima koji staju u stanicama, eto zabave. Tri cukanja dok sam ja prolazio u koloni...
Lepo vreme, vikend, radio Fruskac
Lepo vreme, vikend, radio Fruskac

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Eh da, to mi se par puta desilo, dole kada se spustim niz rakovac guzva i kolona 10km sve do NS, horor 2 sata do NS, za prvi maj sam znao da ne odem kuci na vrdnik zbog toga, ili da se vracam za rumu pa autoputem, manje je stresno, vozis se ne blejis u beskonacnoj koloni.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja sam u nedelju plakao za automatikom...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Cuo sam od dosta ljudi koji je bio horor na prislascima NS sa sremske strane, drugar iz Rakovca kaze da je kolona bila do mosta skroz.
Ja sam izgleda dobro prosao, bio u Neradinu na izvoru po vodu, svratio do Indjije u autlet i onda otisao (auto putem pa prema ZR) na Babatovo kod Elemira na rucak. Nigde nije bilo prevelike guzve, sem sto su konobari bili nesretni i nesposobni u Babatovu
Ja sam izgleda dobro prosao, bio u Neradinu na izvoru po vodu, svratio do Indjije u autlet i onda otisao (auto putem pa prema ZR) na Babatovo kod Elemira na rucak. Nigde nije bilo prevelike guzve, sem sto su konobari bili nesretni i nesposobni u Babatovu

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jos je dobro sto je ns grad bulevarskog tipa. Da nije tako bilo bi bas hebeno. Steta sto na dosta mesta kruzni tokovi nisu zamenili samafore.
- Gaginh0
Danas gledam ovaj novi bulevar sto se pravi izmedju Satelitske pijace i Jovana Ducica, bice to super. Samo sto ja smatram da na gradskom nivou nece rasteretiti saobracaj ni 1%.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Renovirana postanska ulica. Vise nije za automobile.
- Gaginh0
Ta ulica me je uvek podsecala na ono dvoriste gde zivi Nikola u Mi nismo andjeli 1 

Fali realno jos bar jedan most od limana ka beocinu, da rastereti dugu i most slobodeGaginh0 napisao:Danas gledam ovaj novi bulevar sto se pravi izmedju Satelitske pijace i Jovana Ducica, bice to super. Samo sto ja smatram da na gradskom nivou nece rasteretiti saobracaj ni 1%.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gaginh0
Fali nam jos jedan bulevar pored Bulevara i jos jedan Futoski put
cesto treba da idem u Mise Dimitrijevica po robu, kad udjem u NS od auto puta bubreg mi se okrene dok dodjem tamo. Odvikao sam se od kada ne zivim u NS (Veterniku).
Jos majmuni zatvore onaj semafor na obilaznici oko N.Naselja (kraj Slobodana Jovanovica), a nigde pre toga ne naglase. Da vidis slepere stranih tablica kako se okrecu preko ostrva ili jos gore idu oniom paralelnom ulicicom pored onih firmi na obilaznici

Jos majmuni zatvore onaj semafor na obilaznici oko N.Naselja (kraj Slobodana Jovanovica), a nigde pre toga ne naglase. Da vidis slepere stranih tablica kako se okrecu preko ostrva ili jos gore idu oniom paralelnom ulicicom pored onih firmi na obilaznici

Fali vam gondola do Petrovaradina!