Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Ogi »

Medigroup je upropastio sve klinike koje je kupio. Na Kalenicu je organizacija katastrofa na primer.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Moja iskustva konkretno sa Institutom za majku i dete su odlicna. Sve sto su trebali da odrade su kvalitetno odradili i stvarno nemam nekih vecih primedbi. Opet u Tirsovoj sam bas imao neprijatno iskustvo sa cerkom, da nisu hteli ni da je pogledaju, jer smo dosli u 13h tj pri kraju smene, a nisu bili dezurni.
Kod moje majke slucaj da u drzavnoj bolnici ne mogu da procitaju holter tri meseca, tri cetiri puta ponavljaju zato sto je los uredjaj, a onda sve obavimo u privatnoj klinici za dan bez ikakvih problema.

Послато са TA-1053 уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Pre me nerviralo kod privatnih doktora što su se ponašali u privatnim klinimama mnogo neozbiljnije nego u državnim bolnicama kao da je rad kod privatnika neka zajebancija, a u državnoj bolnici "ono pravo"..no, primećujem napredak po tom pitanju...valjda konkurencija čini svoje.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ja sam licno (iako imam doktore u familiji i lakse dodjem do onoga ko mi treba) bio prilicno nezadovoljan ocnim pregledom u novosadskoj klinici. Godinama sam isao u preglede u BG (tamo sam se i operisao), cak sam i u PG bolji tretman imao. Pregledala me je sestra caletove koleginice. Kad sam joj trazio maramicu da obrisem ona njihova musava stakla/sociva, doktorkitica se sva uvredila i vikala kako ja lazem. Takvo socno pi..aranje je palo s moje strane, pa sam u sred pregleda otisao i vise se nisam tamo vracao. I nju i sestru (caletovu koleginicu) sam oterao u tri lepe. Za bolje i nije, kad nije u stanju da ocisti opremu za pregled.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ja sam godinama isao sa dedom kao pratnja kod Cvjetkovica na Liman (danasnji Medi group) i nisam imao neke zamerke. Kod kardiologa se uvek cekalo 2 sata (to je bio dokror Cvjetkovic) nebitno sto si zakazan, ali sve druge stvari (endokrinologija, fizijatar, urolog, itd) su se obavljale jako brzo i lako.
Bas treba zenu da zakazem sl. nedelje kod gastroenterologa pa sam opet mislio Medi da zovem, sem ako imate preporuku za nekog drugog privatnog gastroenterologa u NS?
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Imaš kod Futoške negde dobrog gastro, meni je trebao za dete, pa sam ga našao, ali ne radi sa decom.
Zaboravio sam kako se zove, guglaj kod Futoške, nema ih puno :)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

nikaragva napisao: 21 Mar 2019, 20:02 Imaš kod Futoške
Prevent? :) Mozda ce tu brze dobiti termin s obzirom da kod Cvjtkovica doktori dolaze po zakazivanju.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Kazu da je od najboljih kod nas: https://globalcaresurgery.info/dr-aleksandar-knezevic/

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Kad mi uzmu pare za održavanje puteva...

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Iskopaj to i baci u kanal i prijavi da ima rupa. Dok god ne okrpe kako treba.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ta ulica je horor, to i nije put. Bukvalno treba komplet novo da se uradi što se gotovo izvesno nikada neće desiti

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Neka SVAKO pogleda 3 epizode dokumentarca o bombardovanju koji su prikazivani na RTS prethodna 3 dana. I danas I sutra u 12h na Prvoj.

Ovo bi za vjeki vjekov trebalo da se uci u osnovnoj skoli. Da pustamo filmove I ucimo decu I pokoljenja o ovome.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Zašto bi puštao deci filmove? Postoji plan i program za školu
Deci propaganda samo sjebe poglede i stav, a kod kuće se uči i vaspitava patriotizam
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

McGruja napisao: 23 Mar 2019, 09:51 Zašto bi puštao deci filmove? Postoji plan i program za školu
Deci propaganda samo sjebe poglede i stav, a kod kuće se uči i vaspitava patriotizam
Eeee, vidis, to je problem, sto ovo nije nikakva propaganda, ono je bio zivot. A ti kazes da je to propaganda iako si I sam pretpostavljam bio u zemlji za vreme bombardovanja. Zato smo mi nula od naroda, crkotine koje hodaju. Zaboravljamo, pustamo jednom godisnje, ne znamo broj poginulih 20 godina kasnije. Ljubimo bulju svima onima koji su nam to radili, ponizava nas ko I kako hoce. Sutra bismo u NATO usli. Drugacije bi govorio da je Milica bila tvoja cerka ili da je neko od tvojih bio u onom vozu ili autobusu. Realno. Kakvi su ono zlocinci, sta su oni nama uradili, ono je neopisivo.

Slava svima koji su se borili za svoju zemlju I izgubili zivote. Slava I prezivelima.
Odgovori