Škoda Kodiaq

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Re: Škoda Kodiaq

Post od dragvorl »

Jel ima grejani volan?

I sta su ove stavke:
Family Package II (PXC)
Sleep package II (PXE)

Webasto :doubleup:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Na sajmu sam zagledao bas cx5, ne osecam nesto prijatniji utisak u odnosu na xc60 sto se tice kvaliteta izrade.
Kodiaq RS je odlican, mada je meni utisao ostavio Karoq Scout, rado bi ga vozio, a kompaktan sa dimenzijama.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Slika
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
toleander
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2015, 13:53
Garaža: Škoda Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4 DSG

Post od toleander »

@mikibg68 Stvarno ne znam sta da ti kazem. Ja sam rekao moju konfiguracijju, covek je sve sabrao, rekao da mi moze ponuditi toliki popust, ja prihvatio. Da sam jos malo probao da pregovaram, mozda je mogao jos procenat ili dva dole, ali ne mogu da tvrdim da bi bi 100% tako bilo.

@dragvorl Ima grejani volan. Family package su zavesice na zadnjim prozorima i mogucnost da se onemoguci otvaranje zadnjih prozora i vrata sa vozacevog mesta. Sleep package su bocni nasloni za glavu pozadi, cebence, neke fensi zadnje patosnice i prednji akusticni prozori.

@klisko Video sam po forumima da se ljudi zale za TJA i prepoznavanje znakova pa sam naglasio, i rekli su mi da imam to.

@Day Walker Sad mi je malo lakse, znaci da sam ipak dobro prosao. :) Kad si vec tu, da te pitam, u cenovniku se ne pominje Canton da je ukljucen serijski, a po cenovniku dodatne opreme ne moze ni da se doplati. Da li je greska u cenovnicima ili ga zaista nije moguce dobiti?
Esse Quam Videri
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Canton i DCC sasija su standardni kod LK :)

Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
toleander
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2015, 13:53
Garaža: Škoda Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4 DSG

Post od toleander »

Day Walker napisao: 31 Mar 2019, 10:14 Canton i DCC sasija su standardni kod LK :)

Hvala!
Esse Quam Videri
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Nek je sa srecom. Iako dizajnerski upitan za moj ukus odlican je to avto, a i motor je izabran pravi. :bravo:
Korisnikov avatar
petarboj
Reactions:
Pridružio se: 19 Mar 2013, 16:47

Post od petarboj »

Svaka čast na izboru i opremi, vrlo ozbiljno :)

Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Odličan izbor !

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Post od gazza »

uz dužno poštovanje prema različitim mišljenjima, potpuno neverovatna količina stvari bez kojih smo lepo vozili ceo život i nije nam ništa falilo, recimo grejani volan. čemu to služi? da li je volan od inoksa pa se nikad neće ugrejati ili je od kože koja prenosi termiku sa vozačevih šaka. ali dobro, nove strategije prodaje za koje nije kriva samo škoda, mogu se aplicirati na 90% proizvođača.

moram da kažem da mi je škoda primer negativne evolucije. oni su prestali sa proizvodnjom jednog od najinteresantnijih automobila na tržištu po mom mišljenju - škode yeti - po imidžu, dizajnu i generalnom formatu multifunkcionalnog automobila koji ima dominantni porodični, neagresivni identitet koji više nema nijedno njihovo vozilo. sada su bukvalno svi škoda automobili prerađeno nešto iz VAG grupe. ne znam kakva je politika cena i da li one utiču recimo na izbor unutar VAG grupe ali ne znam po kom kriterijumu ljudi biraju između vozila koji su nalik jaje jajetu, imaju iste motore i istu opremu i na kraju ih razlikuje neka oštrija linija ovde ili onde. zašto karoq a ne tuareg ili neki isti SEAT?

mislim ja svakako nisam mušterija za auto od 45k evra, čak se ne radi da li imam ili nemam taj novac nego da li bih ga dao, čemu mi služi vozilo, šta pokazujem njime itd. nisam ni za upola manje, s obzirom da stanje u srpskom saobraćaju ubeđen sam da ovakvi izbori najmanje veze imaju sa kvalitetom vožnje. ali neću da otvaram diskusiju o tome pošto sam sigurno u ogromnoj manjini.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nisu prestali proizvodnju Yetija, naziv modela je različit i prilagođen zahtevima tržišta. Sva ta oprema je na tržištu godinama, decenijama, pozitivno je što se spušta u segmente gde veći broj korisnika može da uživa u svemu tom.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Grejanje volana postoji bukvalno 25 godina kao dodatna oprema. Ako bi krenuo tim smerom dosao bi do toga da ti ne treba nista vise od manuelne klime i servo volana.

Inace stvarno vrhunska oprema, nema sta nema osim 7 sedista.
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Iz ugla DE, voznja vozila od 45k Eur plus nije skupa, jer na lizingu im je mesecna rata ispod 500 eur, a ostatna vrednost dovoljno velika da omoguci nisku ratu za skupe aute.

Ovo je sve cesci model posedovanja auta, koji je napucan opremom.

Inace meni je minimum za naredni auto posedovanje svih bezbedonosnih sistema, jer ko ne vozi na autobanu, tesko da moze razlog za to da razume (adaptivni tempomat, inteligent braking....)

Takav paket opreme maltene uvek sadrzi nepotrebne stvari kao grejanje volana.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena od ikac2000 u 31 Mar 2019, 16:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Mene zaista iskreno interesuje enterijerovog auta kad stigne.

Nemoj samo da isparis sa foruma kad dodje auto, pa da od slika bude jedno veliko nista ;)

Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ja sam isto mislio kao neki ovde u vezi grejanja volana, kako je nepotrebno, suvisno, itd...ali kako ga imam u autu u kom provodim prilicno puno vremena u zemlji kao Nemacka gde bude solidno hladno moram reci da je vrlo korisna stvarcica i kad se covek jednom navuce vrlo je zarazno. Moze se preziveti i bez toga kao sto mozes ziveti i bez masine za sudove.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Odgovori