I jedan zanimljiv članak: https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1676491
????snork napisao: Ako je zapadni parlamentarni sistem dobar za Zapad, ne znači da je dobar i za ostale.
Ajde molim te razlozi u cemu je razlika njegovog kretenizma i kretenizma nekog drugog koji bi ga tamo polomio?Xepoj87 napisao: 30 Mar 2019, 01:51To mozda ako imas logiku na nivou 15ogodisnjaka.maniaxxx napisao:Pa niste puno bolji od njega ako bi sve nasiljem resavali...
U nekom trenutku na nasilje se mora odgovoriti nasiljem, jer u suprotnom popuštanjem takvi zajašu i ode sve u pm. Uvek i svim sferama života, bilo da je reč o ulici i pukom fizičkom nasilju, bilo na višim nivoima.maniaxxx napisao: 30 Mar 2019, 19:04Ajde molim te razlozi u cemu je razlika njegovog kretenizma i kretenizma nekog drugog koji bi ga tamo polomio?Xepoj87 napisao: 30 Mar 2019, 01:51To mozda ako imas logiku na nivou 15ogodisnjaka.maniaxxx napisao:Pa niste puno bolji od njega ako bi sve nasiljem resavali...
Ne shvacam koje nasilje je pozitivno a koje negativno?
Ili sam nesto pogresno shvatio u celoj prici?
Tako svet ne funkcionise, tako se dolazi do ovog sto sada imamo, da "osiljeni" idu kao da poseduju posten i kulturan narod.maniaxxx napisao: 30 Mar 2019, 19:04Ajde molim te razlozi u cemu je razlika njegovog kretenizma i kretenizma nekog drugog koji bi ga tamo polomio?Xepoj87 napisao: 30 Mar 2019, 01:51To mozda ako imas logiku na nivou 15ogodisnjaka.maniaxxx napisao:Pa niste puno bolji od njega ako bi sve nasiljem resavali...
Ne shvacam koje nasilje je pozitivno a koje negativno?
Ili sam nesto pogresno shvatio u celoj prici?
Mislio sam da se slozim, pa se prisetih onoga sto zelim da zaboravim.McGruja napisao: 31 Mar 2019, 10:02 To je tačno
Ali je tačno, samo zato sto nema zakona koji će idiote da ukloni
Sve je do sistema i pravosuđa
100xMcGruja napisao: 31 Mar 2019, 10:02 To je tačno
Ali je tačno, samo zato sto nema zakona koji će idiote da ukloni
Sve je do sistema i pravosuđa
blaugrana napisao: 30 Mar 2019, 07:46 Sto je najgore, nije ovo gospodar smislio. Ovo su smislili uvlakaci koji se uvlace uvlakacima koji zele da budu blize uvlakacima koji su se vec uvukli uvlakacima...i tako dok se ne dodje do uskog kruga uvlakaca koji su dobro uvuceni gospodaru. Sve zarad nekih beneficija.
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk