Gledam za ujuka, zivi u jednom banatskom selu, prelazi mozda 3-4 hiljade godisnje sa fiat stilom 2001 god i to po selu ili do susednog mesta pa kontao da mu uzmem najjeftinije univerzalne.
Edit. Vidim da ima i starfire za 4300 din.

I ja baš gledam za mene 195 60 15, pa me isto zanima. Mada mislim da je Sava tu best buy ako izuzmemo premium gume.shandu90 napisao:Koje bi preporucio od tih AS za 15"-16"?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Posto covek nema para uzeo sam mu starfire. Sad ima na autu tigar stare 10 god u uzasnom stanju. Tako da ce svakako biti promena na bolje. Kaze mi da sad vozi u proseku auto 3 do 4 puta mesecno. Ima covek 60 god. Zivi u nekom zabacenom selu u juznom banatu. Nema ni saobracaja. Ali eto bar da zadovolji tehnicki i policiju.Ralee napisao: 06 Apr 2019, 12:43 One na kojima je najveca marza. Salu na stranu, da se ne lazemo, postoji bolje. Starfire je daleko od neke doobre gume. Na prvu se oseti tvrdoca za razliku od save npr, ali mislim da prosecan vozac ne bi primetio ama bas nikakvu razliku, a bio bi sigruniji za sebe i okolinu na novim umesto na gumama starim ko zna koliko. Za cenu koja im je, isplati se svake godine uzimati novi set. Darko mislim da ce ujak biti zadovoljan.
Ja sam imao BF Goodrich G grip all season 2 tako nekako ime, i bas u toj dimenziji, po testovima jedna od boljih posle premijuma. Kleber postoji u istoj sari samo je cena malo razlicita. Mislim da su bile oko 7000 kad sam uzimao.trojanac napisao: 06 Apr 2019, 12:52I ja baš gledam za mene 195 60 15, pa me isto zanima. Mada mislim da je Sava tu best buy ako izuzmemo premium gume.shandu90 napisao:Koje bi preporucio od tih AS za 15"-16"?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 12 using Tapatalk