Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
Baš je to savršenstvo, a onda sat vremena u jednom smeru do posla.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja sam u NS skoro toliko putovao.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
U bg se putuje krace 
Iz mog iskustva, kao nekoga ko je ziveo i radio u bg a sad zivim 50km dalje a radim na istom mestu, i na posao sad putujem 35-40 minuta umesto 20, uvek bih radije putovao tih 20 minuta duze na praznom autoputu opusteno, nego se gurao kroz guzvetinu preko ledina npr. To cisto sto se tice commutinga...
Isto tako, zivot u stanu i u ovakvoj kuci sa malo placa iza nisu za poredjenje, opet iz iskustva...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Iz mog iskustva, kao nekoga ko je ziveo i radio u bg a sad zivim 50km dalje a radim na istom mestu, i na posao sad putujem 35-40 minuta umesto 20, uvek bih radije putovao tih 20 minuta duze na praznom autoputu opusteno, nego se gurao kroz guzvetinu preko ledina npr. To cisto sto se tice commutinga...
Isto tako, zivot u stanu i u ovakvoj kuci sa malo placa iza nisu za poredjenje, opet iz iskustva...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
@ dv - Odakle - dokle sat vremena?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Telep rafinerija kolima. Nije pun sat ali nije bilo daleko.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
dragan napisao: 05 Apr 2019, 08:39 U bg se putuje krace
Bas te htedoh pitati, a sada si ukratko i odgovorio, kako ocenjujes odluku da se iz Bg-a vratis u Mitrovicu i da li to smatras pravim potezom...?
Sa te strane grada ima smisla to što je uradio. Ne prelazi most, ne kači ga nijedan špic.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne mislim samo na put do posla.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
35-40 min po gradu i sad bude bez problema.
Kad je 20min, to je baš blizu
Kad je 20min, to je baš blizu

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ogi, jesi gledao Sunnyville , Višnjička banja? Gore je oko 1200eur/m². Bio sam u tim zgradama, ne izgleda loše.
Pa sama odluka ima vise slojeva, i licnih i prakticnih. Ovo sto sam napisao je vezano za prakticnu stranu, licna je naravno individualna stvar.DukeNS napisao:dragan napisao: 05 Apr 2019, 08:39 U bg se putuje krace
Bas te htedoh pitati, a sada si ukratko i odgovorio, kako ocenjujes odluku da se iz Bg-a vratis u Mitrovicu i da li to smatras pravim potezom...?
Sto se tice putovanja to sam vec napisao a i hajnc je lepo rekao, ja odavde prakticno ni ne ulazim u grad i to je veliki plus.
Naravno nije sve uvek samo dobro, losa strana je sto su troskovi putovanja znatno veci sto kroz gorivo sto kroz amortizaciju automobila, bude par dana u toku godine kad je vreme lose pa put ne bude lagan kao inace ali svakako ima vise dobrih nego losih efekata.
Sto se tice zivotnog prostora, sa materijalne strane dodje isto uzeo ovde neki stan srednje velicine ili tamo napravio kucu, ali je kvalitet zivota u kuci mnogo bolji. Istina je da imas oko kuce i placa i mnogo vise obaveza ali sve to moze da se svede na potrebnu meru planiranjem ili jednostavno mozes da platis da ti neko nesto uradi ili odrzava.
Ja licno nisam zazalio i snasao sam se, mada ima dosta u tome sto sam i odrastao u kuci, i imam dosta slobodnog vremena da se zezam oko svega. Nekome ta prica ne bi radila posao a i to mi je ok...
Kad se ne prelazi most je veliko olaksanje. Guzva nije jedino da ides u suprotnom smeru npr ujutru prema starom gradu kad svi idu na nbg i obrnuto popodne. Ali zato dok se izvuces iz grada je pakao. Ne bi bilo ovoliko guzvi da je javni prevoz bolji.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Gledam Vozdovac, konkretno Lekino brdo I ako iskrsne nesto povoljno na Vracaru. Kraj oko Juznog bulevara generalno kako bi deca nastavila da idu u istu skolu odnosno cerka krece u Septembru.member napisao: 05 Apr 2019, 09:47 Ogi, jesi gledao Sunnyville , Višnjička banja? Gore je oko 1200eur/m². Bio sam u tim zgradama, ne izgleda loše.
Sunnyville, nekada sam gledao jedan stan u Trio kompleksu, to je odmah iznad, ne ulazim u kvalitet gradnje ali ono je jedan tako ciganski kraj, bez infrastrukture, prljav, ona ulica je prema groblju je jeziva. Uzas.
Generalno, hteo sam da bezimo preko mosta na NBG stranu medjutim napravili smo kao neki kompromis da ostanemo ovde zbog skole I zato sto je blizu babi I dedi koji nam mnogo znace. Ali sto se cene tice, nije kompromisno resenje ni u kom slucaju.
Hvala na preporuci, Member !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Meni se kvalitet života osetno popravio kad sam umesto prelaska Gazele kolima počeo da idem na posao šetnjom od 10-15 minuta. Ni u centar sa NBG ne idem kolima, ili prevozom ili peške.
dragane, elektricni auto je nobrainer u tvojoj situaciji