Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Bas me je zena pitala kada sam prosle nedelje bio u (N)BG zasto se ne vozim autom, a meni je sve 10x lakse prevozom ili peske... Mada je to povezano sa slobodnim vremenomgrujicd napisao: 05 Apr 2019, 10:31 Meni se kvalitet života osetno popravio kad sam umesto prelaska Gazele kolima počeo da idem na posao šetnjom od 10-15 minuta. Ni u centar sa NBG ne idem kolima, ili prevozom ili peške.
Baba i deda, to je OK razlog. Škola već i nije, jer se deca brzo prilagode.Ogi napisao: 05 Apr 2019, 10:16 Gledam Vozdovac, konkretno Lekino brdo I ako iskrsne nesto povoljno na Vracaru. Kraj oko Juznog bulevara generalno kako bi deca nastavila da idu u istu skolu odnosno cerka krece u Septembru.
Sunnyville, nekada sam gledao jedan stan u Trio kompleksu, to je odmah iznad, ne ulazim u kvalitet gradnje ali ono je jedan tako ciganski kraj, bez infrastrukture, prljav, ona ulica je prema groblju je jeziva. Uzas.
Generalno, hteo sam da bezimo preko mosta na NBG stranu medjutim napravili smo kao neki kompromis da ostanemo ovde zbog skole I zato sto je blizu babi I dedi koji nam mnogo znace. Ali sto se cene tice, nije kompromisno resenje ni u kom slucaju.
Hvala na preporuci, Member !
To je odlično ako baba servis nije potreban. Ali život nekada diktira drugi tempo.blaugrana napisao:Pa, da im nije babe i dede, ne bi ni radili tako.
Te varijante ista zgrada i ostale varijacije samo sto dalje od toga.
Kod mene je situacija takva da se baba ili deda cimaju samo kad "gori", inace sve nas dvoje.
Nisam pristalica da su vise mama i tata, nego baba i deda.
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Ostalo nesto malo, ima trosobnih, za njih sam pitao. Zavisi kome je sta skupo, meni jeste ali smatram da vredi svaki evro.Kabal napisao: 05 Apr 2019, 13:17 Kapije vracara prodato ili preskupo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lokacijska (logistička) katastrofa. Loš prilaz, po pitanju kvaliteta, širine, nagiba. Ujutro gužva ka gradu u Višnjičkom, preko Mirijeva se zabada u M.Ružića/Rakića. Često se svašta oseća. Jedino oni bočni, sa pogledom ka reci imaju nekog smisla, ali je oitanje i da li će ispred njih nešto nići.member napisao:Ogi, jesi gledao Sunnyville , Višnjička banja? Gore je oko 1200eur/m². Bio sam u tim zgradama, ne izgleda loše.
Malo je uplaćivao u fond.Darko napisao: 05 Apr 2019, 14:25 Ja sam bio u soku kad je moj otac pre par godina posle 40 god staza otisao u penziju i dobio samo 29000 din.