Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
Re: Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
Zemun ima ukupno 3 ulice, a ono je na kraju Zemuna. Između te 3 je muka živa proći, jezivo. Lokacija je nula, ali OK za onog ko voli Zemun. Ja nisam taj.
Lokacija je blizu:
centra Zemuna
starog novosadskog puta
autoputa (relativno)
ja je lično ne bih birao ali kad se poredi sa Stepom i sličnim projektima, dobra je.
centra Zemuna
starog novosadskog puta
autoputa (relativno)
ja je lično ne bih birao ali kad se poredi sa Stepom i sličnim projektima, dobra je.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Hvala svima. Ako sam dobro shvatio, gradi je GDS koja se nije baš dobro pokazala u Stepi (blago rečeno), a pošto su valjda već krenula useljenja, ne znam da li ima neko informacije od prvih stanara na šta to liči. Ja nisam ljubitelj Zemuna, ali za Nbgd nemam para, a samo ta strana reke dolazi u obzir. Ima li išta ispod 2k na Nbgd, a da nije neki divlji investitor, nadgradnja i slično?
Vidi galens minel i zepterra, to bi trebalo da je oko 2k.
Idi na beobild forum, ima dosta iskustava iz prvog lica.
Konkretno:
http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?f=20&t=3648
Edit: Zemun je odličan, treba ga upoznati
Konkretno:
http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?f=20&t=3648
Edit: Zemun je odličan, treba ga upoznati

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Navikne se čovek i na zatvorski krug a kamoli na kraj gde živi 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Cak i na Zemun 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
nema nigde... odrastao sam tu

Slazem se oko toga da baba, deda mogu da uskoce, zato sam i napisao "kad gori"member napisao:To je odlično ako baba servis nije potreban. Ali život nekada diktira drugi tempo.blaugrana napisao:Pa, da im nije babe i dede, ne bi ni radili tako.
Te varijante ista zgrada i ostale varijacije samo sto dalje od toga.
Kod mene je situacija takva da se baba ili deda cimaju samo kad "gori", inace sve nas dvoje.
Nisam pristalica da su vise mama i tata, nego baba i deda.
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Konkretno onaj moj post je se odnosi na inostranstvo. Obzirom da si ti novopečeni gastarbajter ,videćeš možda na svom ličnom primjeru za nekoliko godina koliko sve to može da košta živaca, novaca, energije. Tad baba dobro dodje...
E sad, druga strana medalje je što babe vole da guraju nos gde mu nije mesto.)
Te varijante ista zgrada, preko puta i ostale varijacije, hvala lepo.
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Cene skaču, istina. Međutim, GDS je preterao sa cenom, ali jbga, kao i u drugim sferama, državi (državnom poslu, bolnicama, raznim institucijama...) se često veruje, makar se sveže opekao. Za mene je to preskupo. Može se Zemun voleti ili ne, ali je previše.
Tu je i faktor raznih "pouzdanih" investitora, pa se smatra da je država manji lopov, što je opet upitno. E sad, pošto se i to primilo, svi u okolini su digli cene. Tržište, šta ćeš.
GDS već planira novi projekat, ovog puta će kvadrat još skočiti. Blok 63 valjda.
T-T
Tu je i faktor raznih "pouzdanih" investitora, pa se smatra da je država manji lopov, što je opet upitno. E sad, pošto se i to primilo, svi u okolini su digli cene. Tržište, šta ćeš.
GDS već planira novi projekat, ovog puta će kvadrat još skočiti. Blok 63 valjda.
T-T
Kolika je cena sad?
- pedja
- član 001
1400-1600 + PDV
Na Beobuildu je poprilična tema, sa svim i svačim, vezanim za dobre i loše strane. Tu su i razni propusti, "obećanja" investitora...
Slažem se da je investitor koliko-toliko sigurniji od raznih drugih kombinacija. Lepo što pomažu kod povraćaja PDV, tj kreditiraju u visini istog, ali...
T-T
Na Beobuildu je poprilična tema, sa svim i svačim, vezanim za dobre i loše strane. Tu su i razni propusti, "obećanja" investitora...
Slažem se da je investitor koliko-toliko sigurniji od raznih drugih kombinacija. Lepo što pomažu kod povraćaja PDV, tj kreditiraju u visini istog, ali...
T-T
Ovo je odlična cena kad pogledate druge, npr NBG je baš skup.
Gužva je generalno u celom BG gde god se živi ,i gde god se krene. Infrastruktura je slaba i nedovoljna. Makar je taj Big blizu Sanivila, pa se ne gubi mnogo vremena na kupovine nakon posla.pedja napisao:Lokacijska (logistička) katastrofa. Loš prilaz, po pitanju kvaliteta, širine, nagiba. Ujutro gužva ka gradu u Višnjičkom, preko Mirijeva se zabada u M.Ružića/Rakića. Često se svašta oseća. Jedino oni bočni, sa pogledom ka reci imaju nekog smisla, ali je oitanje i da li će ispred njih nešto nići.member napisao:Ogi, jesi gledao Sunnyville , Višnjička banja? Gore je oko 1200eur/m². Bio sam u tim zgradama, ne izgleda loše.
Kapije Vračara su verovatno OK, ali... Kada vide sunca oni koji gledaju ns JB? Malo uveče, tokom leta?
T-T
Mana je svakako što će se zidati još nekoliko lamela ispod ovih koje su već izgrađene, tj.cela ona padina će biti popunjena.
Ali jebiga, za 1100-1200 EUR nema mnogo novogradnje a da je investitor iole pouzdan. Ne računamo ove Rodjo Invest doo.
Ako tražiš ono da bude baš sve po tvojoj želji, lokacija, i kvalitet,itd.itd.onda to ide na 2000+ EUR.
- pedja
- član 001
Slažem se. Te zgrade bi na drugom mestu bile skuplje. Međutim, bio sam (puta dva), ne bih ja to (sve osim zgrada) mogao da prevarim. Čak sam imao i ponudu za neke dobre uslove kupovin, ali eto, ne ide.
T-T
T-T