Onda bi ovaj put dole koji se vidi na tvojoj slici trebao da bude put prema Muskovcima / slapovima Zrmanje ako sam pogodio stranu sa koje si slikao .
Svake godine smo tu na Zrmanji.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Generalno to nije jako rdjav parking, cak ima i hlada leti, nisu ga morali ni dirati, jedino ako rampe ubace inace nemaju svrhe "trositi pare" na tako nesto kad opet nece placati onaj ko ne placa...
blaugrana napisao: 06 Apr 2019, 17:17
Ima da poseku drvece, nece trepnuti
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
A mozda se oni tim ogradjuju od onoga "sta ako dune vetar pa padne grana i osteti neciji auto"?
Ne opravdavam ih naravno, ali mislim da beze od bilo kakvog rizika u nekim situacaijama sto se tice drveca.
Ne znam kako se zove tacno, ali kad izadjes iz Karlovaca i pocnes da se penjes tamo prema Cortanovcima, Indjiji, pole 2km sa desne strane. Kao Toskana, a jos nije sve ozelenilo
Generalno to nije jako rdjav parking, cak ima i hlada leti, nisu ga morali ni dirati, jedino ako rampe ubace inace nemaju svrhe "trositi pare" na tako nesto kad opet nece placati onaj ko ne placa...