Bas gledam teslu pre neki dan. Model X, grdosije radi a ne cuje se. Ni gume ne cujes. Mogli su makar zvuk fena ili usisivaca da ubace, ja sam mu izleteo jer ga nisam nikako mogao ni cuti.
Evo sedim ispred servisa na parkingu u svom autu. Dolazi kobila i otvara vrata auta pored mog i bez blama udara svojim vratima u moj auto. Ja reko alo, jel vidis da sedim u autu imas mesta itd...smeje se ona. Jebem ti...
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
dragvorl napisao: 08 Apr 2019, 12:47
Evo sedim ispred servisa na parkingu u svom autu. Dolazi kobila i otvara vrata auta pored mog i bez blama udara svojim vratima u moj auto. Ja reko alo, jel vidis da sedim u autu imas mesta itd...smeje se ona. Jebem ti...
dragvorl napisao:Evo sedim ispred servisa na parkingu u svom autu. Dolazi kobila i otvara vrata auta pored mog i bez blama udara svojim vratima u moj auto. Ja reko alo, jel vidis da sedim u autu imas mesta itd...smeje se ona. Jebem ti...
Ti si dobar. Mene je jedna zakucala u Jevrejskoj dok se uparkiravala, a videla je da sedim u kolima.
Zna li neko koliko otprilike kosta solja amortizera sa lezajem? Za Fiestu. Pretpostavljam da su slicne cene za ta manja vozila. Cisto okvirno, posto ja nemam predstavu.