Tako sam moj sadasnji (daleko kvalitetniji i lepsi) stan u Amsterdamu platio (2006 - isto novogradnja) identicno koliko su oni trazili za slican stan u Belvilu (2007) a za uslove hipoteke koji su jedno 3x bili bolji ... Strasno...
Mnogo znace iskustva vas koji zivite u inostranstvu, cisto da vidimo koliko nam je super. Realno trebalo bi da nas je sramota sto nam je ovoliko dobro. Ccccc..ljuba napisao: 10 Apr 2019, 11:39 Tako sam moj sadasnji (daleko kvalitetniji i lepsi) stan u Amsterdamu platio (2006 - isto novogradnja) identicno koliko su oni trazili za slican stan u Belvilu (2007) a za uslove hipoteke koji su jedno 3x bili bolji ... Strasno...
Jel to ovaj sistem?ftj napisao: 10 Apr 2019, 11:13 Problem sa garazama je sto investitor ima dosta 'izgubljenih' kvadrata u prilaznim putevima i koridorima a sam kvadrat se prodaje za neuporedivo nizu cenu nego kvadrat stana a kosta te isto ako ne i vise(ako moras da placas lift, pumpu za vodu i slicno).
A evo sa beobilda kako je uradjeno u naselju gornji grad u zemunu. garazno mesto 10k evra a delis ga sa komsijom putem klackalice a ako ti zapadne donji nivo maksimalna visina vozila je 1.60m.
![]()
Niko ne kaže da su džabe. Milion je tu faktora, koji utiču na cenu. Razumem.Heinz napisao:Ne može tako da se gleda, jako je skupo raditi bilo šta ispod zemlje.
Tip koji je zidao zgradu pored naše je odustao od -2 nivoa, jer je trebalo da ga košta 70-80k €. A svega 5-6 parking mesta.