Novi Sad
Re: Novi Sad
Jbg
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da saberu sve mitinge i mitingaše, došli bi do broja od bar 20-25 miliona ljudi u Srbiji...
T-T
T-T
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja sam obavio sve sto sam imao do 14h i bezim sto dalje iz grada. Ni to me, na zalost, nije sprecilo da vidim pripremne delove ovog cirkusa. Sad mi samo ostaje da se molim za sto jacu kisu...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kisu? Bas si blag.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kakva tuga, jad i greska od naroda. Nekada od pobednika u svetskim ratovima, danas do kupovine dostojanstva za sendvic. Pitanje je samo da li sve ovo moze dublje i na koji nacin.DukeNS napisao: 11 Apr 2019, 16:40 Ja sam obavio sve sto sam imao do 14h i bezim sto dalje iz grada. Ni to me, na zalost, nije sprecilo da vidim pripremne delove ovog cirkusa. Sad mi samo ostaje da se molim za sto jacu kisu...
Mogu samo da ih zamislim kako zadovoljno pomatraju sa terase na tvrdjavi kako se mnoze autobusi i kako upravljaju celim dogadjajem i ljudima kao u igrici. Mozda se cak i sami iscudjavaju time koliko je srpsko ljudsko bice spremno nisko da ide.
Zlo se nadvilo nad nama, treba to rastaviti sad
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jedva smo s posla zbrisali. Jos jutros su nakacili znakove za buseve pa sam morao da jurim auto da pomerim. Da ne govorim o tome da su pisali gde su stigli. Za bolje i nisu, bednici. Nek se prodaju za sendvic i crvenu.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Kad je to sr*nje!?
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ovde trenutno ubija kisa, nadam se i kod vas.
To su 90% ljudi iz picke materine, tipa Lebane, radi u javnom preduzecu za 25k dinara i receno mu je da ce izgubiti posao ako ne krene.. I sta ce covek...
To su 90% ljudi iz picke materine, tipa Lebane, radi u javnom preduzecu za 25k dinara i receno mu je da ce izgubiti posao ako ne krene.. I sta ce covek...
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
MOžda, ali skoro svaki opštinski odbor iz Vojvodine takođe ima kvote...Pa verujem da njih ima najviše. I kod mene u selu su zvali, samo ljudi koji su članovi, a ne rade zavisne poslove od SNS, imaju pametnija posla pa vidim da nisu otišli. Samo oni koji su ucenjeni jer rade u opštinskim organima ili JP.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ma moze i iz kuceceg azila da bude. Da si video na sta ono lici, prvi bi skocio. Poprilicno d..anje da se izadje iz centra, za sta? Za qrcevo zdravlje?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima tamo i pola BGa. Nije u pitanju samo minimalac iz daleka...
Sada možemo da drvimo šta hoćemo, ali bih vas video da ste na državnom poslu i kažu ti da moraš ići. Ima tu onih koji nisu partijski dobili posao, ali ko te pita. Neki baš i nemaju alternativu. Neki će se držati principa i stradati, neki će se provući, ali većina će kako mora.
T-T
Sada možemo da drvimo šta hoćemo, ali bih vas video da ste na državnom poslu i kažu ti da moraš ići. Ima tu onih koji nisu partijski dobili posao, ali ko te pita. Neki baš i nemaju alternativu. Neki će se držati principa i stradati, neki će se provući, ali većina će kako mora.
T-T
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Poslednja izmena od Darko u 11 Apr 2019, 19:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Kaze vladar "nikad vas nisam video u ovolikom broju u NS" ...horor