U poslednje 3 god sam isao 6 puta u Istanbul, i svaki put donosio baklave, najbolje su kad porucim u jednoj pekarici koja ih ne drzi ovako regularno, nego dan ranije porucim, mnogo bolje nego na ulici kod ovih "baklavnica"... Uvek bude otkidanje
sevenheaven.rs bolji od svakog kupovnog i dostavljaju na kucnu adresu. jest malo skuplji (2000 din 1 kg tj
bar su ranije reklamirali da je 1kg sad vidim da nema te informacije) al je u rangu npr. crne ovce ili poslasticarnice(ok mozda preterujem al blizu je). Biras tri ukusa i dostave ti za sat vremena.
U tom smislu da jer generalno skupo izadju ovi konfekcijski sladoledi. Zato kad budete u kg probajte sladoled u srcu i u pesackoj zoni, u ovoj novoj poslasticarnica. E sad kugla ce tamo biti 80-90 kinti sto jeste skuplje,pa ko ima bolji friz pazari na kg.
ja nisam neki veliki ljubitelj sladoleda, retko ga jedem ali najvise mi se svidja od smokve i pistaca sto je kod nas retko naci ali u grckoj ga ima svuda, e ta dva bih mogao da jedem svaki dan.
prosle godine sam u tempu nasao neki bas grcki vanila sa seckanom smokvom i prelivom od smokve , pakovanje od 1kg cini mi se, bio je dobar ali ipak nije kao onaj u grckoj koji se moze kupiti u poslasticarnicama na kuglu