Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Dobar komentar.starac vujadin napisao: 14 Apr 2019, 00:04 Na površini se nešto pomalo i promeni, a u suštini je na vlasti "DInko Gruhonjić" od 1945.

- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
shandu90 napisao:

https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Boringly average, but also perfect for school run mums
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Dole Vlada. Vreme je da promenimo pozu.
Miting SNS 2011, 100.000 ljudi prema rečima današnjeg vođe koji je u to vreme dobio live termin na RTS-u.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Nebitno za tacnu brojku, ali bih rekao da je slabo ljudi juce bilo. Toliko je morao samo Bg da istera...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Bilo je sasvim dovoljno ljudi. Video sam puno optimizma medju ljudima, smeju se i komentarišu ono što čuju od govorika.
Ako se budemo rešili te ekstremne malodušnosti, i onih koji u svakoj diskusiji o daljem toku protesta imaju "ali", biće sve ovo mnogo bolje i efikasnije.
Ako se budemo rešili te ekstremne malodušnosti, i onih koji u svakoj diskusiji o daljem toku protesta imaju "ali", biće sve ovo mnogo bolje i efikasnije.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Moglo je i vise al i ovo je sasvim solidno. Ona prva tura govornika je malo ubila u pojam sa dosadnim govorima od po pola sata. Posle politicari svi solidni, Tadic najbolji, sta god ko mislio o njemu, objasnio kako se drzi politicki govor.
- Vladapetr
To je posledica želje da se napravi široki front, moliš ljude da skapiraju zajednički interes i zajednički nastup kao da ti time čine uslugu. Zato su na početak stavili pametne ljude od kojih se ima šta čuti, ali njihovi govori su akademski a ne za miting.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja imam "ali" jer sam večiti kritičar i smatram da bez kritike društvo ne može ići napred. Isto tako, smatram da sam u sagledavanju ovih protesta prilično trezven i objektivan, a takvo gledište mi nikako ne uliva optimizam. Nikada nisam i neću prestati da se borim, ALI se bojim da ćemo još dugo vremena gledati ove diletante na vlasti.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Nije mi jasno zasto serger trifunovic mora toliko mnogo da psuje. Stvari treba nazvati pravim imenom ali ono je preterano.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
To mu je fabrički...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Vladapetr
Sergej je stvari nazvao pravim imenom. Napravi humanitarnu organizaciju da bi spasavao decu od koje je naš zdravstveni sistem digao ruke, ovi ga provuku kroz govna i pošalju mu inspektore za oganizovani kriminal. Ljudska reakcija je spominjanje 100 milosnih majki, at least.
Imam "ali" kad biram auto, cipele, smeštaj na poslovnom putu, destinaciju za letovanje itd... kad mi nije frka ili kad je ono što trenutno imam funkcionalno. Međutim, kad gori onda nema "ali" nego se problem rešava u najkraćem roku.
Sigurno neću danima ići bos ako mi se jedini par obuće pocepao i ove koje sam probao u radnji su ok ALI mi taj brend ne uliva poverenje.
Potpuno istu logiku imam prema političarima. Kad bi ih svi merili po tome šta rade i menjali čim zaseru, bez dodavanja ALI u fazonu "jeste da rade loše i da su lopovi, ALI ovi drugi su izdajnici/plaćenici/eurofanatici/euroskeptici..."
Kapiram da tebi to ALI nije razlog da se pacifiziraš, batališ sagledavanje okruženja ili, daleko bilo, kreneše putem kompromisa. Na žalost, mnogim našim sunarodnicima jeste, to je baš ta malodušnost o kojoj sam malopre pisao.
Isuviše vas je sa "ali", što smatram možda i najvećim razlogom zbog kojeg su ovi uspeli ovako da zajašu. U istom stavu se krije i razlog zašto se ovde toliko loše vlasti menjaju retko i teško.DukeNS napisao: Ja imam "ali" jer sam večiti kritičar i smatram da bez kritike društvo ne može ići napred. Isto tako, smatram da sam u sagledavanju ovih protesta prilično trezven i objektivan, a takvo gledište mi nikako ne uliva optimizam. Nikada nisam i neću prestati da se borim, ALI se bojim da ćemo još dugo vremena gledati ove diletante na vlasti.
Imam "ali" kad biram auto, cipele, smeštaj na poslovnom putu, destinaciju za letovanje itd... kad mi nije frka ili kad je ono što trenutno imam funkcionalno. Međutim, kad gori onda nema "ali" nego se problem rešava u najkraćem roku.
Sigurno neću danima ići bos ako mi se jedini par obuće pocepao i ove koje sam probao u radnji su ok ALI mi taj brend ne uliva poverenje.
Potpuno istu logiku imam prema političarima. Kad bi ih svi merili po tome šta rade i menjali čim zaseru, bez dodavanja ALI u fazonu "jeste da rade loše i da su lopovi, ALI ovi drugi su izdajnici/plaćenici/eurofanatici/euroskeptici..."
Kapiram da tebi to ALI nije razlog da se pacifiziraš, batališ sagledavanje okruženja ili, daleko bilo, kreneše putem kompromisa. Na žalost, mnogim našim sunarodnicima jeste, to je baš ta malodušnost o kojoj sam malopre pisao.