halo ba hej, nek nas nasele Madjari oni znaju sta da se radi
znat ce obradjivat nasu zemlju ne rade stetu pravit ce vegetu
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Objasnio je čovek da mu je u glavi bila pesma Eda Majke i da je zbog toga napravio taj lapsus. Jbg, brži jezik od pameti.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Najbolji mi je Marko Vidojković koji je, gostujući u "Mentalnom" od petka rekao da je najbolje živeo (putovao i zezao se) od 2005. - 2010., a da je najlepše živeo tj. živi sad.
To je jako simptomatično, jer i u mom okruženju, poznanici i prijatelji, takođe kivni na vlast, a nikad im bolje do sada u životu nije išlo. Jedan je kupio 2 stana (1 u NS, drugi u BG), drugi je kupio kuću sa apartmanima na Zlatiboru I izdaje ih "sve u 16".A na Twitteru su prvi u pljuvačini vlasti. Moram ovde i forum da umešam. Malo je manje nas, ovde na forumu, koji ne letujemo svake godine, koji imamo +15 godina star auto, koji slabo putujemo i zarađujemo manje od 400 €. Daleko od toga da sam ljubomoran, ovo samo primećujem, a i teme na forumu govore o dobrom životnom standardu forumaša i to me raduje. Ljudima dobro ide, a pljuju vlast. Znam da će me mnogi napasti, ali takođe znam da je u prirodi čoveka da želi više, da grabi napred. Jednostavno je tako.
Taj fenomen da nam loše ide već 30 godina je prisutan, ali da li loše ide baš svima u Srbiji. Mislim da ne. Pogotovo ne na forumima i među redovnim forumašima.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
To je jako simptomatično, jer i u mom okruženju, poznanici i prijatelji, takođe kivni na vlast, a nikad im bolje do sada u životu nije išlo. Jedan je kupio 2 stana (1 u NS, drugi u BG), drugi je kupio kuću sa apartmanima na Zlatiboru I izdaje ih "sve u 16".A na Twitteru su prvi u pljuvačini vlasti. Moram ovde i forum da umešam. Malo je manje nas, ovde na forumu, koji ne letujemo svake godine, koji imamo +15 godina star auto, koji slabo putujemo i zarađujemo manje od 400 €. Daleko od toga da sam ljubomoran, ovo samo primećujem, a i teme na forumu govore o dobrom životnom standardu forumaša i to me raduje. Ljudima dobro ide, a pljuju vlast. Znam da će me mnogi napasti, ali takođe znam da je u prirodi čoveka da želi više, da grabi napred. Jednostavno je tako.
Taj fenomen da nam loše ide već 30 godina je prisutan, ali da li loše ide baš svima u Srbiji. Mislim da ne. Pogotovo ne na forumima i među redovnim forumašima.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Uvek, u svakoj epohi, imas grupaciju kojoj ide dobro, najbolje do sada, i one druge.
Ta samo po sebi nema znacaj na malom uzorku.
A sem toga, licni finansijski dohidak nije jedini meriki satisfakcije, pogotovo kada povrsno sa strane posmatras.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Ta samo po sebi nema znacaj na malom uzorku.
A sem toga, licni finansijski dohidak nije jedini meriki satisfakcije, pogotovo kada povrsno sa strane posmatras.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Koliko si promašio temu. Kao da je to da li nekome ide dobro ili ne ide, direktna posledica ili zasluga vlasti, pa je eto ne bi trebao pljuvati ako si kupio nov auto.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Sergej Trifunović je najveći adut Aleksandra Vučića.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Meni je dovoljno da pogledam gde su Hrvati, Slovenci, Bugari i Rumuni u odnosu na to gde su bili pre 30 godina, a nekad mi je dovoljno da pogledam i prosecnu platu Bosanaca i Crnogoraca pa da pljunem vlast.srdjanyo napisao:Najbolji mi je Marko Vidojković koji je, gostujući u "Mentalnom" od petka rekao da je najbolje živeo (putovao i zezao se) od 2005. - 2010., a da je najlepše živeo tj. živi sad.
Sto se mene licno tice, imam dovoljno, ali radim tri razlicita posla.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Svako radi najbolje sto može da zaradi nekakav novac
Neko dođe do 400€ neko do 4000€
Nezadovoljstvo ovim radikalima nema koren u zaradi (privatni sektor), već u uništavanju svih institucija, porastu retardiracije, i nepostojanje pravosuđa
Neko dođe do 400€ neko do 4000€
Nezadovoljstvo ovim radikalima nema koren u zaradi (privatni sektor), već u uništavanju svih institucija, porastu retardiracije, i nepostojanje pravosuđa
Ne svim, ali nekim ljudima dobro ide, samo zbog njih samih i njihovih 10 prstiju. Sto ne znaci da se slazu sa vlascu.srdjanyo napisao: 15 Apr 2019, 08:21 Najbolji mi je Marko Vidojković koji je, gostujući u "Mentalnom" od petka rekao da je najbolje živeo (putovao i zezao se) od 2005. - 2010., a da je najlepše živeo tj. živi sad.
Postoje siromasni, srednji i bogati sloj stanovnostva.
Zasto mislis da bogatasi uvek glasaju za vlast (u normalnoj zemlji, ili da kazem u teoriji)?
Ako ja mesecno tucem 5000e, to ne znaci da ce moj grad imati dovoljno vrtica, to ne znaci da nece biti rupa na putu, to ne znaci da cemo imati vozove, metroe, trajvane, avione i aerodrome, to ne znaci da cemo imati razvijenu ekolosku svest, to ne znaci da ce neko moci da mi zgazi dete na pesackom i nikad ne odgovara za to, ...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
McGruja napisao: 15 Apr 2019, 09:05 Nezadovoljstvo ovim radikalima nema koren u zaradi (privatni sektor), već u uništavanju svih institucija, porastu retardiracije, i nepostojanje pravosuđa
100xnikaragva napisao: 15 Apr 2019, 09:08 Ako ja mesecno tucem 5000e, to ne znaci da ce moj grad imati dovoljno vrtica, to ne znaci da nece biti rupa na putu, to ne znaci da cemo imati vozove, metroe, trajvane, avione i aerodrome, to ne znaci da cemo imati razvijenu ekolosku svest, to ne znaci da ce neko moci da mi zgazi dete na pesackom i nikad ne odgovara za to, ...

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Baš tako. Dodao bih ja tu i u korupciji, kriminalu, fašizaciji, mafiji itd.... država je postala privatna prćija interesne kriminalne grupe.McGruja napisao: 15 Apr 2019, 09:05
Pa problem je sto u nekom normalnom sistemu ti ne bi mogao da tuces 5000Eur ako je prosecna plata 400Eur, jel bi taj sistem automatski ogranicio maksimalno velike zarade i podigao male. Sto se opet svede na to da im takav sistem odgovara, priznali oni ili ne bar u finansiskom smislu.... Nisu dzabe tajkuni i bogatasi uvek uz politiku (svuda na svetu - a posebno u Srbiji).
Poslednja izmena od ljuba u 15 Apr 2019, 09:29, izmenjeno 1 put ukupno.
- srdjanyo
- Kontakt:
Ljudi, ne poznajem vas, ali čitam šta pišete po forumu. Dugo sam ovde. Stekao sam utisak da vam je OK.
Izvinite, ako vam je loše, ali živite bolje od 70% ljudi u Srbiji.Među njima sam I ja.
Neki rade i 3 posla da bi živeli lepo i tome se lično divim. Neki su otišli "trbuhom za kruhom" jer tamo bolje i više zarađuju.
Oko mene ljudi kukaju, rade za 20-30000 i loše žive.
Vlast nikome nijedna neće biti dobra.
Samo sam konstatovao da mnogima sasvim lepo ide uprkos vlastima.
Možda vi ne volite ove ili one od pre 2012. samo zato što su to oni. Meni je jedino nejasno zašto u "zemljama regiona" vladaju političari iz komunističkog šinjela još od 1987.?
Izvinite, ako vam je loše, ali živite bolje od 70% ljudi u Srbiji.Među njima sam I ja.
Neki rade i 3 posla da bi živeli lepo i tome se lično divim. Neki su otišli "trbuhom za kruhom" jer tamo bolje i više zarađuju.
Oko mene ljudi kukaju, rade za 20-30000 i loše žive.
Vlast nikome nijedna neće biti dobra.
Samo sam konstatovao da mnogima sasvim lepo ide uprkos vlastima.
Možda vi ne volite ove ili one od pre 2012. samo zato što su to oni. Meni je jedino nejasno zašto u "zemljama regiona" vladaju političari iz komunističkog šinjela još od 1987.?
To što ja npr radim u stranoj firmi ne znači ništa jer mi je npr supruga morala da napusti JP jer nije bila "njihova". A znam i za daleko gore slučajeve.
Problem nije u isključivo u novcu, mada je i tu, pa otvaraju fabrike gle su plate po 250e..., već uništavanju naše i budućnosti naše dece jer ovi uništavaju sistem. Plus su kriminalci, i mafija, i tako dalje...
Problem nije u isključivo u novcu, mada je i tu, pa otvaraju fabrike gle su plate po 250e..., već uništavanju naše i budućnosti naše dece jer ovi uništavaju sistem. Plus su kriminalci, i mafija, i tako dalje...
Fali nam vizija, i brzo će biti bolje
- srdjanyo
- Kontakt:
MC Gruja Slažem se. Ja bi, na primer dao da vlada onaj dečak koji je uređivao autobuska stajališta po BG - u. Ali, to naš narod "ne pali". On je za njih pederčić koji voli da čisti kao tetkica. Takvi NOVI ljudi nam trebaju.