Naime, obisao sam 3-4 servisera AT menjaca i nakon dugo razmisljanja odlucio sam se za Slavka iz jakova. Decko je prilikom razgovora telefonom lepo rekao: "Dodji sutra,sedamo u auto, drzimo dijagnostiku ,vozimo i gledamo". Jedini majstor koji se iole potrudio da istestira apsolutne sve moguce varijante. Dok npr.Raca iz kumodraza mi je za dobar dan rekao 1600-1800e. Slavko je nakon detaljnog pregleda rekao da sumnja na kvacilo k1 i klip neki koji sluzi za 4,5,6 brzinu. Rekao je lepo cenu odmah za to i da ce proveriti i hidro blok. Dobio sam sve testove ,garanciju i zamenjene delove. Sve me je izaslo 700e. (Ispravan hidro blok)
Prvo,da se razumemo, ovo nije reklama , vec samo zelim da skrenem ljudima paznju ako budu imali problena sa AT,nemojte trciti glavom kroz zid, dobro se raspitajte, mozete proci kvalitetnije i jeftinije.
Drugo, i sami treba da se raspitate na vise strana i zato i iznosim svoje utiske ovde jer nisam nigde nasao slicnu temu. Nadam se da ce nekom koristiti moje iskustvo

Pozdrav!